Κι όμως υπάρχουν: αυτά είναι τα πιο σικ σοκολατένια αυγά!

Πασχαλινές λιχουδιές με «υπογραφή»... Armani και Cavalli

Κι όμως υπάρχουν: αυτά είναι τα πιο σικ σοκολατένια αυγά!

​Νομίζεις ότι τα κόκκινα αυγά είναι tres banal ή θες να είσαι ο/η πιο σικ νονός/ά; Για σένα νοιάστηκαν ο Armani και ο Cavalli, που λανσάρουν σοκολατένια πασχαλινά αυγά με την «υπογραφή» τους!

Εδώ και δύο χρόνια λανσάρει fashionable αυγά ο Cavalli: υπάρχουν σε τρεις γεύσεις -μαύρη σοκολάτα, λευκή σοκολάτα και σοκολάτα γάλακτος- και διακοσμημένα με τα αγαπημένα animal prints του σχεδιαστή.

130412110948_8399_jpg.jpg

Λίγο ακριβό είναι το κάθε αυγό, αφού για τα 140 γραμμάτια που ζυγίζει θα χρειαστείς 49 ευρώ, αλλά και να «πεταχτείς» μέχρι το café του σχεδιαστή στη Φλωρεντία, αν δεν συνηθίζεις τις αγορές μέσω Ίντερνετ…

2012-04-07_223106-1.jpg

Tη δική του «πινελιά» βάζει στα σοκολατένια αυγά και ο Armani, που πουλάει τις ίδιες γεύσεις, αλλά με ένα τεράστιο «Α» στη διακόσμηση, έτσι, για να καταλαβαίνουν όλοι την… μάρκα! Το πόσο θα σου κοστίσει δεν ξέρω να σου το πω, αφού είναι διαθέσιμα μόνο στο κατάστημα του οίκ��υ στο Μανχάταν.

armani-chocolate-easter-eggs-468x360.jpg

Αν, πάλι, θες να μπεις στο μάτι της αχώνευτης ψιλομύτας ξαδέρφης/ συνυφάδας/ θείας/ συγχωριανής, μπορείς να τους κάνεις επίσκεψη με ένα κουτί με μικρά σοκολατένια αυγουλάκια του οίκου: με γεύσεις μαύρης σοκολάτας, αμυγδάλου, μέντας, σοκολάτας γάλακτος και λευκής σοκολάτας, θα τα βρεις τυλιγμένα σε χρωματιστά χαρτάκια και σε ανοιξιάτικο αμπαλάζ, έναντι 24 ευρώ! Φτηνά είναι; Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι δασμοί και τα έξοδα αποστολής…

armani_eggs.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top