EΠΙΣΗΜΟ: 19 Σεπτέμβρη στην Αθήνα η Lady Gaga!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του star.gr - λεπτομέρειες για τα εισιτήρια

EΠΙΣΗΜΟ: 19 Σεπτέμβρη στην Αθήνα η Lady Gaga!

​Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, θα τραγουδήσει η Lady Gaga, που θα επισκεφθεί την Αθήνα στο πλαίσιο της επικείμενης περιοδείας της! Το ενδεχόμενο η Ελλάδα να είναι μεταξύ των σταθμών της είχαν αφήσει ανοικτό προ ημερών συνεργάτες της τραγουδίστριας, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί τους το star.gr!

Οι θαυμαστές της εκκεντρικής star θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από αύριο και οι υπόλοιποι από την Παρασκευή, 4 Απριλίου, με τις τιμές τους να… «ζαλίζουν», καθώς ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 115,5 (VIP). Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας της διοργανώτριας εταιρείας, «Λάβρυς», ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν περισσότερα σημεία προπώλησης.

Η παγκόσμια περιοδεία «Lady Gaga's artRAVE:the ARTPOP ball» ξεκινά στις 4 Μαΐου από την Φλόριντα και ολοκληρώνεται στις 10 Νοεμβρίου στη Λισαβόνα, με σταθμούς σε Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Ασία. Μάλιστα, μέσω της σελίδας της στο Facebook, η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί και στην Αθήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη τραγουδίστρια θα συνεχίσει την... πεπατημένη των εκκεντρικών εμφανίσεων, ενώ η κεντρική σκηνή, που θα ενώνεται με διάφανους διαδρόμους με άλλες μικρότερου μεγέθους, λέγεται πως θα φιλοξενεί ένα λευκό σπήλαιο, ευθεία παραπομπή στην ταινία της Disney «Η Μικρή Γοργόνα».

theme (728x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top