Ariana Savalas: Η κόρη του Telly Savalas, διαπρέπει στην Αμερική και μιλά για την Ελλάδα!

Άλλη μια ομογενής που κάνει καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού-ΔΕΙΤΕ ΤΗ!

Ariana Savalas: Η κόρη του Telly Savalas, διαπρέπει στην Αμερική και μιλά για την Ελλάδα!

​Καριέρα στην Αμερική κάνει η κόρη του Telly Savalas, του Έλληνα ηθοποιού που διέπρεψε για τέσσερις δεκαετίες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

H Ariana Savalas, ακολουθεί πιστά τα χνάρια του πατέρα της στην τέχνη, παρά το γεγονός ότι τον «έχασε» όταν ήταν μόλις επτά ετών.

AR2.jpgTelly-Savalas-9542523-1-402.jpg


τελευταία χρόνια, η 27χρονη κόρη του «Κότζακ», διαπρέπει στη μουσική, ως τραγουδίστρια της τζαζ, συνθέτρια τραγουδιών και ηθοποιός, χαράσσοντας τη δική της πορεία.

AR3.jpg
Ωστόσο, ποτέ δεν ξεχνά την Ελλάδα, τόπο καταγωγής του πατέρα της, ο οποίος είχε ρίζες από τη Λακωνία.

Βλέπετε, η μαμά της φρόντισε να της μάθει από νωρίς Ελληνικά. Παρά το γεγονός ότι δεν μιλά άπταιστα τη γλώσσα μας, γνωρίζει αρκετές ελληνικές λέξεις και εκφράσεις.

AR4.jpg

  • Η ίδια, σε παλαιότερη συνέντευξη της έχει μιλήσει για τη χώρα καταγωγής του πατέρα της, λέγοντας:

«Η κατάσταση στην Ελλάδα με θλίβει όπως είναι σήμερα. Νιώθω για την Ελλάδα σαν να υπέφερε κάποιος φίλος ή συγγενής μου. Κι όταν κάποιος που αγαπάς πονά, τότε κι εσύ και όλοι γύρω σου υποφέρουν μαζί του», είχε πει, στέλνοντ��ς, παράλληλα, το δικό της μήνυμα ευγνωμοσύνης στους Ελληνς: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που με στηρίξατε στη ζωή και την καριέρα μου. Είστε όλοι οικογένειά μου και σημαίνετε τα πάντα για μένα. Ως προς τη νέα γενιά, ν' ακούτε πάντα τη μητέρα σας. Μπορεί να είναι μπελάς, αλλά με κάποιον τρόπο έχει πάντα δίκιο!».

AR7.jpg

  • Όσο για τις σπουδές και την καριέρα της;

Με το που τελείωσε το Γυμνάσιο, ταξίδεψε στην Ευρώπη όπου σπούδασε ηθοποιία στο Royal Academy of Dramatic Art του Λονδίνου, τραγουδώντας παραλλήλως σε κλαμπ.

AR6.jpg

Στη συνέχεια. Επέστρεψε στην Αμερική παίζοντας στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, μεταξύ άλλων στη δημοφιλή σειρά Criminal Mind, ενώ δοκίμασε την τύχη της στο τραγούδι. Ηδη στο ενεργητικό της έχει δικούς της προσωπικούς δίσκους, ενώ το 2010 συμμετείχε στις οντισιόν του ελληνικού X-Factor.
AR5.jpg





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top