Μαρ. Πιερίδη: Μιλά για το μωρό που θα φέρει στον κόσμο- Συγκινητικά τα λόγια του συντρόφου της

Ποιός τραγουδιστής έγινε η αφορμή για το ειδύλλιο με το Νέστορα;

Μαρ. Πιερίδη: Μιλά για το μωρό που θα φέρει στον κόσμο- Συγκινητικά τα λόγια του συντρόφου της

Περνάει την πιο ωραία περίοδο της ζωής της και φαίνεται στο πρόσωπο της! Η Μαριάντα Πιερίδη σε λίγες μέρες θα φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδί, που είναι αγόρι και λάμπει από ευτυχία.

Η ίδια μιλά για την εγκυμοσύνη της που δεν την περίμενε, αλλά και δεν την είχε καταλάβει μέχρι τον δεύτερο μήνα!

«Έκανα τέσσερα τεστ για να πειστώ» είπε στην αρχή η τραγουδίστρια, η οποία συνέχισε να δουλεύει παρά το γεγονός ότι έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι λόγω δύσκολης εγκυμοσύνης.

Με τον σύντροφο της Νέστορα Φωτιάδη είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και αφορμή του ειδυλλίου τους στάθηκε… ο Σταμάτης Γονίδης, όπως αποκάλυψε η ίδια. «Ο Νέστορας είναι σολίστ και πριν την πρεμιέρα μας , πρότεινε ο Σταμάτης να τον φιλήσω πάνω στην πίστα.. πεταχτά στο στό��α» είπε. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία τους!

Με συγκινητικά λόγια μίλησε για την εγκυμονούσα τραγουδίστρια και ο σύντροφος της. «Μ’αρέσει που δίνει την αγάπη της ανιδιοτελώς σε όλους και με συγκινεί ο τρόπος που φέρεται στο μωρό μας» είπε χαρακτηριστικά.

Λαμπερή και χαμογελαστή η Μαριάντα παραδέχτηκε ακόμη πως κανείς δεν περίμενε αυτήν την εγκυμοσύνη… και πως έπαθαν όλοι σοκ: «Έλεγα στη μάνα μου στο τηλέφωνο ότι είμαι έγκυος και άκουγε ότι είμαι στο Αίγιο και ρωτούσε «Πότε θα ‘ρθετε» και της λέω όχι είμαι έγκυος... Κάτω η μάνα μου... Δεν το περίμενε κανένας, ούτε ο σύντροφος, ούτε η μαμά, ούτε ο μπαμπάς!»

Τέλος, η Μαριάντα αποκάλυψε το όνομα του μωρού… το οποίο θα είναι ένα από τα δύο των παππούδων… δηλαδή ή Νίκος ή Κωνσταντίνος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top