Σε άσχημη κατάσταση η σύντροφος του Σάκη Μπουλά - δίπλα του μέχρι το τέλος

Τι έλεγε η Αλεξάνδρα Ούστα για τον αγαπημένο της

Σε άσχημη κατάσταση η σύντροφος του Σάκη Μπουλά - δίπλα του μέχρι το τέλος

Συγκλονισμένη από τον θάνατο του αγαπημένου της είναι η σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, που στάθηκε στο πλευρό του μέχρι τέλους, ενισχύοντάς τον με τον τρόπο της στην «μάχη» που έδινε με τον καρκίνο.

6101_RANTOY_TSAVALOY_MPOYLAS_OYSTA_DADAKARIDIS_20122013 (1).jpg

Τα κακά μαντάτα βρήκαν την 32χρονη ηθοποιό στο νοσοκομείο «Υγεία», εκεί όπου ο 60χρονος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή και η ίδια είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ποιά είναι η γυναίκα που του στάθηκε ως το τέλος

Η Αλεξάνδρα Ούστα εμφανίστηκε στην τηλεόραση το 2000, οπότε και πήρε μέρος στα καλλιστεία, κερδίζοντας τον τίτλο της Β΄Σταρ Ελλας, ενώ έγινε ευρέως γνωστή ως η τηλεοπτική κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στο επιτυχημένο σήριαλ της περιόδου 2004 - 2007 «Η Ώρα Η Καλή».

ousta.jpg

Η γνωριμία της με τον Σάκη Μπουλά έγινε το 2007, στο σήριαλ «Ο Τζίτζικας Και Ο Μέρμηγκας». Αρχικά έκαναν καλή παρέα, μετά χάθηκαν για λίγο, όμως, συναντήθηκαν ξανά και ο έρωτας «φούντωσε», με αποτέλεσμα οι δυό τους να γίνουν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια.

«Εξαρτάται ποιον έχεις απέναντι σου. Αν είναι ένας άνθρωπος απενοχοποιημένος και χωρίς κόμπλεξ, δεν υπάρχει πρόβλημα!», έλεγε η Αλεξάνδρα για την διαφορά ηλικίας που τους χώριζε, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr.

4335_OYSTA_MPOYLAS_PAPAXARALAMPOYS_26072013.jpg

Πάντα στο πλευρό του Σάκη, η 32χρονη έδινε τον δικό της αγώνα, χωρίς να τον αφήνει στιγμή μόνο του, αλλά και παίρνοντας θέσεις μάχης κάθε φορά που αναληθή δημοσιεύματα για τον θάνατό του έβγαιναν στο Ίντερνετ.

«Ο καθένας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Αυτό που κάνω εγώ, το κάνω για να είμαι και εγώ καλά. Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ! Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον, κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα είτε αυτό είναι ψυχολογικό, είτε σωματικό. Η ζωή στα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις», δήλωνε η ίδια...

4529_MPOYLAS_ALEXANDRA_OYSTA_ZOYGANELIS_352013.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top