7 σέξι πράγματα που κάνουν οι άντρες χωρίς να το καταλάβουν!

Δείτε εδώ ποια είναι αυτά!

7 σέξι πράγματα που κάνουν οι άντρες χωρίς να το καταλάβουν!
Το αρσενικό, έχει κάποιες συνήθειες που γοητεύουν το γυναικείο φύλο. Μπορεί οι άντρες να μην το καταλαβαίνουν, αλλά με συγκεκριμένες τους συνήθειες, τραβάνε τη προσοχή των γυναικών.

Ποιες είναι αυτές; Για δείτε παρακάτω…

1. Ανεβάζουν τα μανίκια του πουκαμίσου τους. Το κάνουν μηχανικά, για περισσότερη άνεση ή επειδή ζεσταίνονται. Η κίνησή τους όμως αυτή, εξάπτει τη φαντασία των γυναικών, οι οποίες εκείνη την ώρα… φαντάζονται διάφορα για αυτά τα «γυμνά» χέρια!

2. Ξύνουν τα γένια τους. Ασυναίσθητα τις περισσότερες φορές, οι άντρες όσο μιλάνε ξύνουν τα γένια τους. Αυτή η κίνηση όμως για τις γυναίκες είναι πολύ σέξι. Ίσως επειδή μοιάζει με χάδι… ποιος ξέρει;

3. Σκύβουν προς τα μπροστά όταν κάθονται, ακουμπώντας τους αγκώνες τους στα πόδια. Εντάξει, δεν είναι τόσο κλασσικό αλλά ακόμα και αυτή η απλή αλλαγή της θέσης τους, τρελαίνει τις γυναίκες!

4. Χαϊδεύουν με τον αντίχειρα τα χείλη τους. Κλισέ αλλά εξαιρετικά σέξι. Το γυναικείο βλέμμα πέφτει κατευθείαν πάνω στο στόμα του «θηράματος» και η συνέχεια… απρόβλεπτη!

5. Στηρίζονται στη πόρτα! Ε… κάτι τέτοια κάνουν, κοιτάνε παράλληλα και πλαγίως και τα εγκεφαλικά έρχονται το ένα μετά το άλλο!

6. Φτιάχνουν το ρολόι ή τη γραβάτα τους. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, η γυναίκα στο σημείο αυτό τρελαίνεται!!! Θέλει εκείνη μάλλον να… «περιποιηθεί» τον άντρα που έχει απέναντί της .

7. Το σωστό, το γοητευτικό eye-contact που σκοτώνει! Λέει με τα μάτια ό,τι δεν λέει με λόγια και τότε ναι… η γυναίκα λιώνει σαν παγωτό, ενώ παράλληλα παρασύρεται από τη γοητεία του!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top