ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ο Brad Pitt πριν από πολλά χρόνια-ΔΕΙΤΕ ποια ήταν η τότε αγαπημένη του!

Της έγραφε ερωτικά γράμματα και εκείνη τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ο Brad Pitt πριν από πολλά χρόνια-ΔΕΙΤΕ ποια ήταν η τότε αγαπημένη του!

​Πραγματικά ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ είναι ο Brad Pitt στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης και είναι από την δεκαετία του ’80 που είχε σχέση με την ηθοποιό Jill Schoelen.

pitt_5.jpg
Μάλιστα η τότε αγαπημένη του έβγαλε στη φόρα τα ερωτικά γράμματα που της έγραφε, χωρίς να την ενδιαφέρει ότι σήμερα ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την ωραιότερη γυναίκα στον πλανήτη και έχουν μαζί 6 παιδιά!!!

article-2058882-0EB69A0800000578-840_964x781.jpg
«Σε λατρεύω. Θα σε αγαπώ για πάντα» και «Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι. Δεν αισθάνομαι ολοκληρωμένος όταν δεν βρίσκεσαι δίπλα μου», της έγραφε ο Χολιγουντιανός σταρ!

pitt2.jpg
Όπως αναφέρει η Schoelen, «ο Brad μου έγραψε ένα από τα πιο όμορφα ποιήματα που ένας άνδρας μπορεί να γράψει σε μια γυναίκα. Ήταν γραμμένο με βαθιά συναισθήματα και γεμάτο αγάπη».

pitt4.jpg

Aλλά τότε βλέπετε η ηθοποιός ταινιών θρίλερ δεν τα εκτιμούσε και πολύ όλα αυτά τα λόγια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, τον παράτησε για τα μάτια του σκηνοθέτη με τον οποίο γύρισε μια ταινία στην Ουγγαρία!!!

Η σχέση της με τον Brad κράτησε μέχρι το 1989.

H παρακάτω φωτογραφία την δείχνει πως είναι σήμερα...Και αποδεικνύει ότι μάλλον καλό του έκανε του Brad που τον παράτησε γιατί μάλλον δεν θα του άρεσε και πολύ η εικόνα της σήμερα… Σε αντίθεση με την κούκλα Angelina όπου όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στην ομορφιά της…

koliutgo.jpgangelina_jolie_1358840028_540x540.jpg
Τις διαφορές τις βλέπετε και μόνοι σας!

pitt6.jpg

Angelina-Jolie-fashion--26-celebrity-65023_1600_1200.jpg
Και να σκεφτείτε ότι ο χωρισμός τους τότε, είχε κοστίσει πολύ στον διάσημο ηθοποιό που όπως είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος στο παρελθόν, ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του και πως ποτέ του δεν θα μπορούσε να καταφέρει να την ξεπεράσει.

Κάτι που φυσικά στο τέλος αποδείχθηκε λάθος, αφού όχι μόν�� την ξεπέρασε αλλά σήμερα έχει μια πολύ ευτυχισμένη και μεγάλη οικογένεια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top