Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η Playmate που νίκησε τον καρκίνο!

«Έβαφα τη μόνη βλεφαρίδα που μου είχε μείνει κι έβγαινα»

Ευρυδίκη Πα��αδοπούλου: Η Playmate που νίκησε τον καρκίνο!
​Συγκλονίζει η ιστορία της 28χρονης σήμερα Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που έδωσε της μάχη της με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια.
Μόλις στα 27 της χρόνια διαγνώσθηκε με τη νόσο του Hodgkin και για ένα χρόνο περίπου πάλεψε με την αρρώστια έχοντας όπλο της την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την ελπίδα.
download.jpg
«Δεν αισθανόμουν καλά τον τελευταίο καιρό. Ήμουν σαν αυτοκίνητο που δεν είχε βενζίνη. Παρουσιάζονταν πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματός μου, είχα φαγούρα στο δέρμα, ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια, κουραζόμουν εύκολα, είχα χάσει πολλά κιλά. Ήξερα ότι δεν λειτουργεί κάτι σωστά στον οργανισμό μου» αναφέρει η υποψήφια στο διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate» και προσθέτει:
«Οι γιατροί δεν μου έλεγαν από τι ακριβώς έπασχα γιατί έπρεπε να βεβαιωθούν 100%. Εγώ όμως διαισθανόμουν ότι είχα καρκίνο. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin».
Μετά από έξι κύκλους χημειοθεραπείας που ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, ακολούθησε σειρά ακτινοβολιών για τους επόμενους δυο μήνες.
546998_404117376354998_1429722202_n.jpg

«Στις αρχές του Σεπτέμβρη οι γιατροί μου ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα. Ήμουν καλά. Μάλιστα μου έλεγαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο και έψαξα να βρω τη θετική πλευρά. Είπα πρέπει να το νικήσω…» παραδέχεται η Ευρυδίκη.
1459213_427494047350664_2026906446_n.jpg
Μάλιστα η ίδια εξομολογείται: «Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό».
Τέλος, το μελαχρινό κορίτσι δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας: «Η ζωή είναι έτσι κι αλλιώς μια μάχη που πρέπει να δίνουμε μέχρι τέλους».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top