Μ. Πιερίδη: «Μου έδιναν 30% πιθανότητες να επιβιώσει το μωρό μου»

«Οι γιατροί είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνω μητέρα»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαριάντα Πιερίδη που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αφού όπως η ίδια εξομολογείται ζει ένα πραγματικό θαύμα. Οι γιατροί της είχαν αποκλείσει ότι θα καταφέρει να γίνει μητέρα και τώρα η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε τέσσερις μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της.

pieridi1.jpg

«Το έμαθα τυχαία ότι είμαι έγκυος. Πήγα στο γιατρό μου εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζα και καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό», είπε η τραγουδίστρια που δεν έκρυψε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως περιμένει παιδί.

«Αρχικά σοκαρίστηκα. Χάρηκα πάρα πολύ, όμως ο γιατρός μου τόνισε ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες να μείνει στη ζωή. Λόγω της φύσης του προβλήματός μου, ήταν αδύνατον να μείνω έγκυος και σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα κατάφερνα να κρατήσω το μωρό. Οι πιθανότητες να επιβιώσει το έμβρυο ήταν μόλις 30%. Παρ’ όλ’ αυτά, στο τέλος του τέταρτου μήνα μας ανακοίνωσε ότι μπορούμε πλέον να χαρούμε γιατί το μωράκι μας είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μεγαλώνει φυσιολογικά, δεν του λείπει τίποτα και όλα προχωρούν κανονικά, όπως σε μία οποιαδήποτε εγκυμοσύνη», είπε

pieridi2.jpg
Στην αρχή μάλιστα που ο γιατρός της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η Μαριάντα δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Όταν άκουσα τα νέα σάστισα. Ρώτησα τον γιατρό μου μήπως είναι ένας ακόμα όγκος. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Πριν προκύψει η εγκυμοσύνη περίμενα να ολοκληρωθούν οι επαγγελματικές μ��υ υποχρεώσεις για να κάνω κάποιο χειρουργείο», τόνισε.

pieridi3.jpg
Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε ότι είχε απογοητευτεί από τους γιατρούς που της έλεγαν ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να γίνει μητέρα.

pieridi4.jpg

«Ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Είναι τραγικό για μια γυναίκα να της ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ μητέρα. Θα προτιμούσα να μην μου το έλεγαν καθόλου. Από την άλλη όμως όταν συνέβη ηρέμησα. Είπα “παραδίδω τα όπλα. Ήταν γραφτό να μην συμβεί”. Τώρα ζω ένα μεγάλο θαύμα. Το αγοράκι μου θα γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top