Sandra Bullock: «Η γέννηση του γιου μου με έκανε να ξεπεράσω τις νευρώσεις του Όσκαρ»

Τι λέει για τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μύκονο

Sandra Bullock: «Η γέννηση του γιου μου με έκανε να ξεπεράσω τις νευρώσεις του Όσκαρ»

Για τη νέα της ταινία «Gravity», τη ζωή με τον μονάκριβο γιο της, αλλά και τις διακοπές της στη Μύκονο μίλησε η Sandra Bullock στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Η ζωή μου άλλαξε πολύ μετά το Όσκαρ. Ξαφνικά το Όσκαρ και οι επιδράσεις του, ο φόβος για την επόμενη επιλογή μου, η αγωνία για το κασέ μου και όλα αυτά ήρθαν στη ζωή μου, αλλά ήρθε και η γέννηση του γιου μου. Έπρεπε να συγκεντρωθώ σε αυτό το Όσκαρ. Το παιδί πήρε όλον το χρόνο μου, οπότε οι νευρώσεις μου ως ηθοποιός και ο φόβος για την κατάλληλη επιλογή υποχώρησε μπροστά στην επιλογή που έπρεπε να κάνω ως γονιός. Να απολαύσω δηλαδή κάθε λεπτό με το νεογέννητο παιδί μου. Νιώθω ότι ο Θεός με ευλόγησε μ’ αυτή την επιλογή γιατί εμείς οι ηθοποιοί παρασυρόμαστε εύκολα και ο ναρκισσισμός γίνεται η κινητήριος δύναμή μας. Όμως οι προτεραιότητές μου άλλαξαν εντελώς και έτσι δεν ένιωσα τον πανικό γ��α την καριέρα μου», είπε.

Όσο για τις διακοπές της στη Μύκονο; Θα της μείνουν αξέχαστες.

«Πέρασα φανταστικά στη Μύκονο. Θυμάμαι αυτές τις διακοπές. Πέρασα υπέροχα, διασκέδασα τόσο πολύ. Θα μου λείψει αυτή η περιπέτεια», είπε με μια πονηριά στο μάτι.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top