Β. Καγιά: "Δεν είχα ερωτικά προβλήματα με τον πρώην σύζυγό μου"

«Είναι ντροπή αυτά που γράφονται»

Β. Καγιά: "Δεν είχα ερωτικά προβλήματα με τον πρώην σύζυγό μου"

Ποιος είδε την Βίκυ Καγιά και δεν την φοβήθηκε! Έξαλλη είναι η Βίκυ με τα δημοσιεύματα που ήθελαν βασική αιτία του διαζυγίου της από τον Νίκο Κριθαριώτη να είναι ερωτικά προβλήματα που είχαν στον γάμο τους.

kagia1.jpg

«Είναι ντροπή να γράφουν ότι έχω δηλώσει τέτοια πράγματα. Παραποίησ��ν τις δηλώσεις μου, ισχυριζόμενοι ότι τις έχω κάνει εγώ. Προσωπικά για το διαζύγιό μου με τον Νίκο έχω μιλήσει μόνο στο περιοδικό Εγώ Weekly και στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Με τον Νίκο ποτέ δεν είχαμε τέτοιου είδους προβλήματα. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Όλα αυτά που γράφτηκαν είναι σκευάσματα επιστημονικής φαντασίας», είπε οργισμένη.

kagia2.jpg

Επανέλαβε μάλιστα ότι ο χωρισμός της από τον Νίκο Κριθαριώτη ήταν κοινή συναινέσει και ότι οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις.

lagia3.jpg

«Με τον Νίκο χωρίσαμε όμορφα, πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη ζωή μας για τους δικούς μας λόγους. Δεν έγινε κάτι εξωπραγματικό. Ανακαλύψαμε ότι δεν ταιριάζουμε, ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και ότι δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί δεν ήμασταν χαρούμενοι», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top