ΔΕΙΤΕ: backstage φώτο από την αφίσα της Γαρμπή για το «Φωταέριο»!

Έτοιμη να τα δώσει όλα στην πίστα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

ΔΕΙΤΕ: backstage φώτο από την αφίσα της Γαρμπή για το «Φωταέριο»!

πρώτη ανάρτηση: 16-10-2013, 23:40

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η Καίτη Γαρμπή, η οποία όπως σας γράψαμε από το star.gr, θα εμφανίζεται στο «Φωταέριο» με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Το σχήμα κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου, ενώ οι δύο καταξιωμένοι τραγουδιστές θα έχουν μαζί τους την Ελισάβετ Σπανού και τον Νικηφόρο, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με την Καίτη στα φετινά βραβεία MAD, διασκευάζοντας με τους REC την μεγάλη της επιτυχία «Ιεροσυλία»!

kaiti.jpg
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού σε Instagram και Twitter, η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε με τους followers της, μιας backstage φώτο, από την φωτογράφιση για την αφίσα στο «Φωταέριο».

Με μακιγιάζ που τονίζει τα καταπράσινα μάτια της, και μαλλί χτενισμένο a la sixties και συλλεκτικό vintage στεφάνι από την προσωπική της συλλογή, η Καίτη δείχνει ανανεωμένη και έτοιμη να τα δώσε�� όλα στην πίστα το φετινό χειμώνα!

Το hair styling επιμελήθηκε ο Μάνος Βασιλάκης και το μακιγιάζ ο Αχιλλέας Χαρίτος, ενώ η φωτογράφηση του Γιώργου και της Καίτης έγινε υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, ο οποίος θα έχει και την σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματός τους.

Μάλιστα, σε μία κοινή πόζα των δύο τραγουδιστών, βλέπουμε την gothic Καίτη στην αγκαλιά του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έχει τατουάζ στο λαιμό και σκουλαρίκι στη μύτη που ενώνεται με αλυσίδα στο αυτί!

afisa.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top