Δες το μοντέλο που αναστατώνει τις «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»

Νέος υποψήφιος για τον ρόλο του Christian Grey και... «καίει»!

Δες το μοντέλο που αναστατώνει τις «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η επιλογή του πρωταγωνιστή για την ταινία «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» μετά την παραίτηση του Charlie Hunnam: την ώρα που πληροφορίες θέλουν για επικρατέστερο τον Matt Bomer, ένα... μοντέλο έρχεται να τις ανατρέψει!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι παραγωγοί της σειράς «καλοβλέπουν» το ενδεχόμενο να δώσουν τον ρόλο του Christian Grey στον Jamie Dornan, που μπορεί σαν όνομα να μην σου «λέει» κάτι, όμως, τον έχεις δει ημίγυμνο ουκ ολίγες φορές...

dornan1.jpg

Ο 31χρονος Ιρλανδός πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικά του Calvin Klein και έχει φωτογραφηθεί, ημίγυμνος πάντα, με την Kate Moss και την Eva Mendes, ενώ ασχολείται και με την υποκριτική, με ρόλους στις σειρές «Once Upon Α Time» και «The Fall», αλλά και στην ταινία της Sofia Coppola «Marie Antoinette».

dornan2.jpg

Τα «πηγαδάκια» της showbiz γνωρίζουν τον Jamie από την σχέση του με την Keira Knightley, από το 2003 έως και το 2005. Πάντως, εδώ και λίγους μήνες, είναι παντρεμένος και περιμένει το πρώτο του παιδί...

skarsgard_sommerhalder_pettyfer.jpg

Εκτός από τον «καυτό» 31χρονο, οι πληροφορίες για τον πρωταγωνιστή του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι», που αναμένεται στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2014, συνεχίζουν να αναφέρουν στους υποψήφιους τους Alexander Skarsgard, Theo James, Christian Cooke, Cillian Murphy, Ian Somerhalder και Alex Pettyfer, ενώ η συγγραφέας του βιβλίου φέρεται να «ψηφίζει» Robert Pattinson!

Άντε να δούμε... αυτόν τον ρόλο, ποιός θα τον πάρει;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top