Ο Jon bon jovi θα τραγουδήσει στο πριγκιπικό πάρτι της Kate και του William!

5.000 λίρες η είσοδος στο πάρτυ- Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του σπιτιού τους

Ο Jon bon jovi θα τραγουδήσει στο πριγκιπικό πάρτι της Kate και του William!

​Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη βάφτιση του πριγκιπικού μωρού και τα νέα από το Λονδίνο λένε πως ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του σπιτιού της Kate και του William μετά από 18 ολόκληρους μήνες.

Το ζεύγος έσπασε για ακόμη μια φορά τις παραδόσεις, αφού είναι η πρώτη φορά που βασιλικό ζεύγος θα κοιμάται μαζί στο ίδιο υπνοδωμάτιο, ενώ θα έχουν δύο διαφορετικά μπάνια και δύο διαφορετικές γκαρνταρόμπες.

Στις 26 Νοεμβρίου θα διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι με θέμα από την ταινία του «Dr. Zhivago» και μάλιστα θα έχουν μέχρι και … τεχνητό χιόνι!

Καλεσμένος για να "ντύσει" μουσικά τη βραδιά θα είναι ο Jon bon jovi, ενώ οι προσκεκλημμένοι θα πρέπει να πληρώσουν 5.000 λίρες έκαστος, χρήματα που θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Να σημειώσουμε πως η Kate από την ανακαίνιση διατήρησε κάποια έπιπλα αντίκες , ενώ κράτησε το δωμάτιο με την καλύτερη θέση για τους γονείς της.

Όσον αφορά στα παιδικά δωμάτια, έφτιαξε δύο, έ��α για το πρωί και ένα για το βράδυ, ενώ είναι η πρώτη φορά που δημιούργησαν panic room στην τετραόροφη πτέρυγα τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top