ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: στο χειρουργείο ο Χρήστος Μενιδιάτης!

Το star.gr σου αποκαλύπτει τι συμβαίνει με την υγεία του - πότε παίρνει εξιτήριο;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: στο χειρουργείο ο Χρήστος Μενιδιάτης!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Εσπευσμένα στο χειρουργείο μεταφέρθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης, λόγω φρικτών πόνων στην κοιλιά! Το star.gr σου αποκαλύπτει όλα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, αλλά και πότε θα πάρει εξιτήριο.

Η περιπέτεια του Χρήστου ξεκίνησε την Τρίτη: ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά και συγγενικό του πρόσωπο τον μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο που βρίσκεται στα βόρεια προάστια ��ης Αθήνας.

Ο γιατρός που εξέτασε τον τραγουδιστή έκρινε απαραίτητη την εισαγωγή του στο χειρουργείο, καθώς διέγνωσε οξεία σκωληκοειδίτιδα!

Το χειρουργείο έγινε με επιτυχία και ο Χρήστος αυτή τη στιγμή αναρρώνει: μάλιστα, οι έντονοι πόνοι που είχε την Τετάρτη, έχουν υποχωρήσει. «Την Τετάρτη πονούσε πολύ. Δεν ήταν σε θέση ούτε να δεχθεί επισκέπτες και γι’ αυτό δεν πήγε να τον δει ούτε η γυναίκα του! Σήμερα, είναι σαφώς καλύτερα», είπε αποκλειστικά στο star.gr πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο ταλαντούχος τραγουδιστής θα επιστρέψει στο σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top