ΕΞΑΛΛΗ η Στικούδη για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τζιμπούρ-«Μου τον φόρτωσαν» λέει

Παραμένει μαζί με τον Dj Rico αλλά της δημιούργησε προβλήματα όλο αυτό

ΕΞΑΛΛΗ η Στικούδη για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τζιμπούρ-«Μου τον φόρτωσαν» λέει

Έξαλλη είναι η Κατερίνα Στικούδη, με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, θέλοντας τον ποδοσφαιριστή να την πολιορκεί, και την τραγουδίστρια να υποκύπτει στη γοητεία του.

Αυτό έκανε έξαλλη την Κατερίνα Στικούδη, που δήλωσε πως:

«Μου φόρτωσαν τον Τζιμπούρ. Δεν είμαι με τον άνθρωπο. Δεν τον γνωρίζω. Τον έχω δει μια φορά στην Τράπεζα που είχα πάει μια συναλλαγή, και βγάλαμε μαζί μια φωτογραφία, την οποία ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό. Είναι παγκόσμια φώτο να βγαίνουν γνωστοί μεταξύ τους και να τις ανεβάζουν. Μου έκανε εντύπωση πως δημιουργήθηκε ένα παραμυθάκι γύρω από αυτό. Εντάξει κάποιοι είναι φαντασιόπληκτοι, αλλά το θέμα είναι πως μέσα από αυτά, δημιουργούνται προβλήματα!»

Πρόσθεσε ακόμα, πως αυτό τη�� προκάλεσε προβλήματα στον κύκλο της:

«Έχω τον κύκλο μου και την οικογένεια μου και θεωρώ ότι είναι πολύ λάθος πως επειδή κάποιος δεν έχει θέμα να γράψει και γουστάρει μια μέρα να κάνει ένα ολόκληρο κατεβατό. Άλλο είναι να πεις κάτι με ερωτηματικό, και άλλο είναι να το δώσεις με λεπτομέρειες ως δεδομένο. Και ο άλλος έχει μια σχέση με μια κοπέλα καιρό».

Βλέπετε, η Κατερίνα εδώ και τρία χρόνια, έχει σχέση με τον Dj Rico (Βαγγέλη Σερίφη), και η έκταση που πήραν τα δημοσιεύματα, προφανώς δημιούργησε αρκετές παρεξηγήσεις:

«Μπορεί να μην προβάλλω την προσωπική μου ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν με αγαπάνε, δεν νοιάζονται και δεν ανησυχούν για μένα και δεν αγχώνονται για μένα».

Όσο για το αν θα τη δούμε ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του καλού της;

Λέει πως «είμαι πολύ καλά, αλλά όχι ακόμα!»

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top