Η Pippa Middleton φόρεσε γάντια του… μποξ!

Είπε να το ζήσει πριν γράψει γι’ αυτό στη νέα της στήλη σε εφημερίδα

Η Pippa Middleton φόρεσε γάντια του… μποξ!

Η Pippa Middleton φόρεσε τα γάντια του μποξ και μπήκε στο ρινγκ για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να μάθει από πρώτο χέρι τις… χαρές του κατά τα άλλα βίαιου σπορ.

pippa1.jpg

Τι την έπιασε θα μου πείτε τώρα και το έριξε στο μποξ; Όχι το κορίτσι δεν το έκανε για να μπορεί να αμύνεται εναντίον οποιουδήποτε τυχόν της επιτεθεί, αλλά για να μπορέσει να γράψει το παρθενικό άρθρο της στη στήλη της «Sport and Social» στην εφημερίδα Telegraph.

pippa2.jpg

Η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge αναμετρήθηκε με έναν έμπειρο αθλητή του μποξ και όπως παραδέχθηκε «έφαγε» αρκετές μπουνιές, μερικές από τις οποίες ήταν και αρκετά δυνατές.

«Η ατμόσφαιρα στο γυμναστήριο ήταν βαριά και γλυκιά, με την αδρεναλίνη να κατακλύζει τα σώματα», έγραψε εκστασιασμένη η Pippa, που απόλαυσε στο έπακρο τα ανδρικά βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του.

pippa3.jpg

«Η τοποθεσία ήταν σε ένα… club, όχι από αυτά που έχω συνηθίσει. Δεν υπάρχουν εδώ πτέρυγες VIP ούτε και το γνωστό… happy hour», συνέχισε.

Μία ολόκληρη εβδομάδα ίδρωσε η Pippa πάνω στο ρινγκ για να το γνωρίσει για τα καλά και να καταλάβει ότι το μποξ δεν έχει να κάνει μόνο με μύες.

pippa4.jpg
Όχι ότι δεν εκτίμησε δεόντως το καλό που της έκανε στο σωματάκι της που έχει κάνει πολλούς Βρετανούς να χάσουν τον ύπνο τους.

«Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του μποξ είναι ότι φτιάχνεις ένα καλύτερο σώμα, χάνεις 600 θερμίδες την ώρα, δυναμώνεις τα χέρια σου και χάνεις την… μπυροκοιλιά», έγραψε για να καταλήξει:

pippa5.jpg

«Το μποξ είναι μια καθαρή και άκρως εξαγνιστική αγωνία».

Για να το συνεχίσει πάντως δεν την βλέπω. Μάλλον θα συνεχίσει να προτιμά τις κοινωνικές λέσχες με τους πλούσιους συνδαιτυμόνες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top