Η Τζένη Βάνου εξομολογείται: "Οι άγγελοι με έσωσαν από βέβαιο θάνατο"

Το μεγάλο ευχαριστώ μετά την περιπέτεια υγείας

Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά της εκφράζει η Τζένη Βάνου στον γιατρό αλλά και στο νοσοκομείο, που ανέλαβαν ανιδιοτελώς την εγχείρηση και τη νοσηλεία της.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια τονίζει: «Δεν θα ζούσα αυτή τη στιγμή, αν δεν με αγκάλιαζαν και δεν με φιλοξενούσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι...»

Οταν η Τζένη Βάνου διαπίστωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στον λάρυγγα, κάποιος στενός της φίλος της συνέστησε να επισκεφτεί τον διακεκριμένο καθηγητή χειρουργό Σπύρο Παπασπύρου, ο οποίος κρίθηκε ο ιδανικός να αναλάβει την περίπτωσή της: «Το πρώτο πρά��μα που είπα τηλεφωνώντας στον κύριο Παπασπύρου ήταν ότι ασφάλειά μου είναι ο ΕΟΠΠΥ και πως δεν είχα τη δυνατότητα να τον πληρώσω. “Ελάτε από δω να σας εξετάσω” μου απάντησε με πολλή ευγένεια και αγάπη. Πράγματι, πήγα στο ιατρείο του, με εξέτασε δωρεάν με τα τελευταίου τύπου μηχανήματα που διαθέτει και μου είπε: “Πρέπει αμέσως να χειρουργηθείτε”.

Εγώ πάλι του εξήγησα ότι δεν μπορώ να πληρώσω ιδιωτικό νοσοκομείο κι εκείνος σε δύο κιόλας μέρες με ενημέρωσε από το νοσοκομείο “Υγεία”, στο οποίο χειρουργεί, ότι αποφάσισε να μου προσφέρει όλα τα έξοδα της επέμβασης, τιμής ένεκεν! Συγκινήθηκα τόσο πολύ από τη στάση αυτών των ανθρώπων που με έπιασαν τα κλάματα. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτοί ήταν τελικά οι... άγγελοί μου, χωρίς αυτούς θα είχα πεθάνει!»

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Τζένη Βάνου χειρουργήθηκε με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον τομέα της ρομποτικής χειρουργικής, ενώ για τη νοσηλεία της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο -αν την πλήρωνε- θα έπρεπε να δώσει 10.000 ευρώ.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αυτή την περίοδο κάνει ακτινοβ��λίες και η κατάσταση της υγείας της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο: «Και μόνο ότι μπορώ και μιλάω είναι για εμένα πάρα πολύ σημαντικό» συνεχίζει. «Προλάβαμε έναν καρκίνο που απείχε ελάχιστα χιλιοστά από τις φωνητικές μου χορδές. Καταλαβαίνετε ότι αν δεν είχα τη μεγάλη τύχη και ευλογία από τον Θεό να χειρουργηθώ με τη μέθοδο της ρομποτικής, υπήρχε κίνδυνος για τον λάρυγγά μου...

Γι ΄αυτό λοιπόν από τα βάθη της ψυχής μου θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλους τους συνεργάτες, αλλά και τη διοίκηση του νοσοκομείου. Να τους έχει ο Θεός καλά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top