Jennifer Garner: Βόλτα με τα παιδιά της στη Βιβλιοθήκη

Δεν θέλει να παίξει σε ταινία με τον Ben Affleck και είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του

Jennifer Garner: Βόλτα με τα παιδιά της στη Βιβλιοθήκη

​H Jennifer Garner πήρε τα τρία της παιδιά, την Violet, την Seraphina και το μικρό Samuel και τα πήγε μια βόλτα στη δημόσια Βιβλιοθήκη της Santa Monica!

untitledukyu.jpg
Η Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και θέλει τα παιδιά της να έχουν γνώσεις και σωστή παιδεία.

uoruu.jpg
Η πανέμορφη σύζυγος του Ben Affleck εμφανίστηκε με ένα casual look. Φόρεσε ένα φαρδύ γκρι μακρυμάνικο t-shirt και ξεθωριασμένο τζιν και ankle boots, ενώ φορούσε ένα διακριτικό κόσμημα στο λαιμό!

yuolyir.jpg
Η ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για το γάμο της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη της ταινίας Argo στο περιοδικό Allure αποκαλύπτοντας ότι ο άνθρωπος της είναι «ψηλότερος από όσο θα περίμενε κανείς και πιο όμορφος από όσο φαντάζεστε».

Αλλά παραδέχτηκε ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον ταλαντούχο σύζυγό της επειδή το κοινό έχει ήδη δει αρκετά από αυτούς: «Οι άνθρωποι βλέπουν παπαράτσι πλάνα μας όλη την ώρα. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο... Οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί να μας βλέπουν», επιμένει.

Μίλησε επίσης για την ομορφιά της και παραδέχθηκε ότι δε βιάζεται να συμμετάσχει σε κάποια ταινία λόγω του ότι δε θα ήθελε να κάνει αλλαγές στο σώμα της που ίσως χρειάζονταν.

«Υπήρξαν φορές που έπρεπε να μετράω κάθε θερμίδα που λάμβανα. Το να κάνω πάλι κάτι τέτοιο... δεν είναι ακριβώς στην κορυφή της λίστας μου», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top