Φοβάται ότι θα γεννήσει πρόωρα η Kate Middleton!

Ανέβαλε δημόσια εμφάνισή της – στα μέσα Ιουλίου αναμένεται ο πελαργός

Φοβάται ότι θα γεννήσει πρόωρα η Kate Middleton!

Μεταξύ 11 και 16 Ιουλίου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έρθει ο πελαργός στον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, ωστόσο, η 31χρονη φοβάται ότι θα γεννήσει πρόωρα και για τον λόγο αυτό ακύρωσε δημόσια εμφάνισή της!

Ο πρίγκιπας και η καλή του επρόκειτο να είναι μαζί στον γάμο του Thomas Van Straubenzee και της κόρης του δούκα του Νορθούμπερλαντ, Lady Melissa Percy, που θα γίνει το Σάββατο, στο κάστρο Alnwick.

Τι κι αν ο William είναι στενός φίλος του γαμπρού και ένας από τους κουμπάρους;
Η 31χρονη εγκυμονούσα αποφάσισε να μην τον συνοδεύσει, φοβούμενη ότι θα γεννήσει!

«Η γέννα μπορεί να αναμένεται σε μερικές εβδομάδες, ωστόσο, υπάρχουν μικρές πιθανότητες το μωρό να έρθει πρόωρα», είπε πηγή από το παλάτι σε βρετανική εφημερίδα, προσθέτοντας πως τα περίπου 400 χιλιόμετρα ταξιδιού που χωρίζουν το Λονδίνο από το κάστρο έκαναν την δούκισσα να αλλάξει γνώμη.

Ο «γαλαζοαίματος» κουμπάρος θα βρίσκεται στο πόστο του, συνοδευόμενος από τον πρίγκιπα Harry και την αγαπημένη του, Cressida Bonas.

Όσο για την Kate Middleton;
Θα περιμένει τον πελαργό με την ησυχία της, αφού δεν θα κάνει καμία άλλη δημόσια εμφάνιση ως εγκυμονούσα! Πάντως, πληροφορίες λένε ότι για ακόμα μία φορά έσπασε το πρωτόκολλο, κάνοντας... baby shower!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top