Νοικιάστε επώνυμες τσάντες για τις εξόδους σας στις γιορτές

Μόνο με 59 ευρώ!

Έρχονται οι γιορτές και σας έχει πιάσει μια μαυρίλα γιατί σκέφτεστε ότι τα χρήματά σας είναι μετρημένα και δεν μπορείτε να δώσετε όσα θα θέλατε για να αγοράσετε ένα αξεσουάρ που θα συνοδεύσει τα ρούχα που θα φορέσετε στις εξόδους σας;

Μην αγχώνεστε καθόλου. Το Πρωινό mou σήμερα το πρωί έδωσε τη λύση με μία μόνο πρόταση. Νοικιάστε επώνυμες τσάντες για τις ξεχωριστές σας εξόδους.

Μιλάμε για τσάντες πολύ γνωστών οίκων που μπορείτε να τις νοικιάσετε για ένα Σαββατοκύριακο και για ένα δεκαήμερο τώρα στις γιορτές μόνο με 59 ευρώ!!!!

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ελαφρώς χρησιμοποιημένες τσάντες ή εντελώς καινούργιες στο ένα τρίτο της αρχικής τους τιμής. Έχετε δει ας πούμε μια τσάντα που κάνει 1.500 ευρώ και φύγατε αμέσως διότι δεν μπορείτε να δώσετε έναν ολόκληρο μισθό για να την αποκτήσετε; Μην αγχώνεστε μπορείτε να βρείτε τσάντες αυτής της τιμής που μπορεί να γίνουν δικές σας με 460 ευρώ. Και φυσικά υπάρχουν και πολύ φθηνότερες που ξεκινούν από 100 ευρώ και φθάνουν έως και τα 300 ευρώ.

Δείτε το video και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να τις αποκτήσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top