Ε. Παπαρίζου: «Μου την έχουν πέσει δύο νικήτριες της Eurovision»

Τι λέει για τον άνδρα της ζωής της, αλλά και τον χωρισμό της από τον Τ. Μαυρίδη

Ε. Παπαρίζου: «Μου την έχουν πέσει δύο νικήτριες της Eurovision»

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δεν κρύβει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη. Μάλιστα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Τετ α τετ» του ΡΙΚ, η Έλενα πιο χαλαρή από ποτέ μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε, τον χωρισμό της από τον Τόνι Μαυρίδη, αλλά και το φλερτ που έχει δεχθεί από γυναίκες.

«Μου την έχουν πέσει και δύο νικήτριες της Eurovision, δεν έχω πρόβλημα, απλά δίνω να καταλάβει ο άλλος τι ακριβώς θέλω, χωρίς να τον διώχνω από την παρέα μου», είπε χωρίς ταμπού η Έλενα.

Όσο για το φιλί που έδωσε στην καλή του Χρήστου Μάστορα, Courtney για τις ανάγκες του εξώφυλλου της Lifo είπε:

«Ήταν ένα απλό φιλί στο στόμα, η Courtney είναι πολύ φίλη μου. Γενικότερα είμαι εναντίον του ρατσισμού. Καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού", είπε.

Η Έλενα αποκάλυψε μάλιστα και πώς έγινε η πρώτη γνωριμία της με τον Ανδρέα Καψάλη.

«Είχαμε βγει αρκετές φορές με κοινή παρέα μέχρι που τους ζήτησα να βγω date. Ήταν Πέμπτη, είχαμε βγει όλοι μαζί έξω και με ρώτησε μια φίλη μου τι θα κάνω την επόμενη μέρα. Της είπα λοιπόν κι εγώ ότι θα βγω ραντεβού με τον Ανδρέα. Εκείνος γύρισε και με κοίταξε έκπληκτος, αλλά ήθελε να μου το προτείνει κι αυτός», είπε, τονίζοντας ότι το έχει στο αίμα της να κυνηγάει αυτό που θέλει.

Όσο για το χωρισμό της από τον Τόνι Μαυρίδη, η Ελένα αποκάλυψε ότι χρειάστηκε έξι μήνες για να συνειδητοποιήσει ότι πλέον είναι μόνη.

«Αυτή η αλλαγή είναι τεράστια. Όπως και να έχει, όσο και να αγαπάς έναν άνθρωπο, όσο κι αν είσαι ερωτε��μένη μ’ έναν άνθρωπο η συνήθεια έρχεται πάντα ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι. Είναι πολύ δύσκολο όταν πρέπει να αποχωριστούμε κάποιον από τη ζωή μας. Μου πήρε τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να συνειδητοποιήσω ότι πλέον θα κοιμάμαι μόνη μου», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να αισθάνεται ότι κάποιοι την εκμεταλλεύτηκαν για τη φήμη της ή τα χρήματα που έχει.

«Δε θέλω να νιώθω ότι με έχουν εκμεταλλευτεί. Αλλά ακόμα κι αν έχει συμβεί να με έχουν εκμεταλλευτεί συναισθηματικά ή οικονομικά, εχώ εύχομαι να έχουν χορτάσει», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top