Σάλος:Τραγουδίστρια αποκάλεσε τον εαυτό της... μαστουρωμένη

Ο Bob Marley έκανε την ζημιά...

Σάλος:Τραγουδίστρια αποκάλεσε τον εαυτό της... μαστουρωμένη

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι δηλώσεις της Miley Cyrus, η οποία με το που μπήκε στα… 19 αποκάλεσε τον εαυτό της «μαστουρωμένη».

Η Cyrus έσβησε τα 18 κεράκια της τούρτας της, πάνω στην οποία υπήρχε η φωτογραφία του Bob Marley.«Είναι λογικό, όταν σου φέρνουν τούρτα με τον Bob Marley, οι υπόλοιποι να συμπεράνουν ότι καπνίζεις πολλή μαριχουάνα».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που η τραγουδίστρια προκαλεί με τις δηλώσεις της, αλλά και τα καμώματά της, αφού πριν από λίγο καιρό είχε κάνει το γύρο του κόσμου ένα βίντεο με την ίδια να εισπνέει καπνίζει ναρκωτικές ουσίες μέσα από σωλήνα.

«Της έφεραν μια τούρτα με τον Bob Marley κι εκείνη άρχισε να λέει ότι πολύ καλά έκαναν αφού είμαι συνεχώς… μαστουρωμένη»,δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της τραγουδίστριας, προσθέτοντας ότι όλο αυτό ξεκίνησε κυριολεκτικά από ένα αστείο και κατέληξε να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Και η κολλητή της, όμως, Kelly Osbourne έγραψε στο twitter της ότι πρέπει να έγινε παρεξήγηση γιατί η Miley τα είπε όλα αυτά στ’αστεία…

Γελάσαμε πάρα πολύ…


Δείτε το επίμαχο περυσινό βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top