ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ: πώς θα είναι οι σταρ όταν γεράσουν!

Πόσο θα αλλάξουν οι celebrities με το πέρασμα των χρόνων;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ: πώς θα είναι οι σταρ όταν γεράσουν!

Αδυσώπητος είναι ο χρόνος με όλους μας κι ας βάζει ο «πλαστικούλης» το χεράκι του: βρετανική ιστοσελίδα ανέλυσε χαρακτηριστικά προσωπών της showbiz και μας δείχνει πώς θα είναι όταν γεράσουν!

Βλέποντας ότι πολλοί χρήστ��ς του Ίντερνετ έψαχναν φωτογραφίες των σταρ με το πέρασμα των χρόνων, η ιστοσελίδα αποφάσισε να μας τους «πασάρει» έτοιμους και, μάλιστα, με τα ίδια ρούχα, για να καταλάβουμε καλύτερα την διαφορά.

bieber.jpg

Καμία σχέση με τον σημερινό 19χρονο δεν θα έχει ο... συνταξιούχος Justin Bieber, που μπορεί να παραμείνει στο μέλλον fashion icon τα άσπρα μαλλάκια και τις ρυτίδες, όμως, δεν θα τις γλιτώσει!

beyonce.jpg

Με ρυτίδες θα είναι και τα προσωπάκια της 31χρονης σήμερα Beyonce αλλά και της 27χρονης Lady Gaga, η οποία, βέβαια, μπορεί στο μέλλον να φορά ακόμα το φόρεμα – σπαλομπριζόλα με τον οποίο την είδαμε προ ετών!

gaga.jpg

Γκριζομάλληδες και με ρυτίδες θα είναι σε μερικά χρόνια ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, που μπορεί σε περίπου δύο μήνες να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, αλλά τότε ίσως να έχουν γίνει... παππούδες.

william_kate.jpg

Αυτή, πάντως, που θα μείνει σχεδόν... ατόφια –λέμε τώρα- είναι η 31χρονη Kim Kardashian, που δεν σταματά να «πλακώνεται» σε ό,τι θεραπεία και κρέμα κατά της γήρανσης κυκλοφορεί!

kardashian.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top