Οι stars συμβουλεύουν: «Πως να καταπολεμήσετε το άγχος»

Μικρά μυστικά για μια ζωή χωρίς stress

Οι stars συμβουλεύουν: «Πως να καταπολεμήσετε το άγχος»

Περίπου το 30% του πληθυσμού παγκοσμίως υποφέρουν από άγχος! Το είπε άλλωστε και σχετική έρευνα, η οποία προειδοποιεί πως το άγχος επηρεάζει αρνητικά τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική κατάσταση των ανθρώπων.

Και πού μπορεί να δει κανείς τις περισσότερες αρνητικές συνέπειες; Μα στο δέρμα φυσικά.

Πάρτε λοιπόν μολύβι και χαρτί και σημειώστε μικρές, αλλά άκρως σημαντικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε για να καταπολεμήσετε το άγχος σας.

Η ενυδάτωση είναι η λέξη κλειδί, αφού το άγχος στερεί από το δέρμα την αιμάτωση και την οξυγόνωση που χρειάζεται το δέρμα για να είναι υγιές.

Εκτός από το άφθονο νερό που πρέπει να πίνετε οι γιατροί συμβουλεύουν ότι πρέπει να… «τρώτε» και νερό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να ενισχύσετε τη διατροφή σας με πολλά φρούτα και λαχανικά, τα οποία είναι πλούσια σε νερό, προκαλώντας αργή απορρόφησή του από τον οργανισμό.

Επίσης φροντίστε οι τροφές που καταναλώνετε να είναι πλούσιες σε βιταμίνη Β, αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία και βγάλτε τελείως από το μενού τα λίπη και τη ζάχαρη.

Τι κάνουν όμως οι stars για να καταπολεμήσουν το άγχος;

Η Kim Kardashian μετά και από τη συμβουλή του γιατρού της φροντίζει όταν βλέπει και την καταβάλει το άγχος, να μειώνει ταχύτητα στη ζωή της και να λειτουργεί με πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Η Κρίστι Τέρλινγκτον από την άλλη κάνει γιόγκα, που τη βοηθά να βρει την ψυχική ισορροπία που χρειάζεται.

Ο Νίκος Παπαδάκης πάλι καταναλώνει καρύδια που είναι πλούσια σε Ωμέγα 3 και σύμφωνα με τις έρευνες καταπολεμούν την κατάθλιψη, ενώ η Χριστίνα Παππά τρώει άφθονο ωμό σολομό που είναι πλούσιος σε βιταμίνη Β12 και περιέχει επίσης πρωτεΐνες που δίνουν ενέργεια στον οργανισμό.

Η Καίτη Γαρμπή καταπολεμά το άγχος της με μερικά κομματάκια μαύρης σοκολάτας, ενώ για άμεσα αποτελέσματα προκειμένου να ζήσετε μια ζωή χωρίς stress η Κάρμεν Ηλέκτρα σας συμβουλεύει να ξεκινήσετε τον διαλογισμό.

Πηγή: Ok!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top