Ε. Παπαρίζου: «Δεν έχω πια θυμό για τον χαμό του πατέρα μου»

«Δεν χρωστάω σε κανέναν συγγνώμη»

Ε. Παπαρίζου: «Δεν έχω πια θυμό για τον χαμό του πατέρα μου»

Ερωτευμένη, ανανεωμένη, ευτυχισμένη και με ένα καινούργιο cd έτοιμο, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τον χαμό του πατέρα της, το όνειρό της για τη δική της οικογένεια και τις φήμες που τη θέλουν να ντύνεται νυφούλα.

«Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στη διεθνή καριέρα και στην οικογένεια, θα διάλεγα την οικογένεια. Η καριέρα μου είναι η μισή μου ζωή. Κάνω αυτό το πράγμα τη μισή μου ζωή, άρα είμαι κι αυτό το πράγμα. Προέρχομαι όμως από μια πολύ δεμένη οικογένεια, που έχει πολύ βαθιές ρίζες. Η οικογένειά μου είναι το καταφύγιό μου και θέλω αυτό το πράγμα να το μεταφέρω στη ζωή μου και στα δικά μου παιδιά», είπε η Έλενα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σε ερώτηση για το σε ποιον θα ζητούσε συγγνώμη, η Έλενα ήταν κατηγορηματική:

«Συγγνώμη δεν έχω να ζητήσω σε κανέναν. Να ευχαριστήσω έχω πολλούς. Βασικά ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με αγαπάει πάρα πολύ, μετά είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που με υποστηρίζουν και με ενδυναμώνουν για να είμαι αυτό που είμαι και με προλαβαίνουν να διορθώνω τα λάθη μου γιατί άνθρωπος είμαι κι εγώ. Τέλος θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στη μαμά μου».

Η Έλενα μίλησε όμως και για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, τον χαμό του πατέρα της.

«Το 2009 με την εταιρεία μου είχαμε σκοπό να βγάλω καινούργιο δίσκο, όμως πέθανε ο μπαμπάς μου και είχα πει ότι δεν πρόκειται να ξαναβγάλω δίσκο. Με το χαμό του πατέρα μου είχαμε κάποια δικαστήρια γιατί το ασθενοφόρο άργησε μισή ώρα να έρθει στο σπίτι μας και δεν ήθελα να βγω στα σουηδικά μέσα και να μιλήσω», είπε.

Πάντως όπως εξομολογήθηκε ο πόνος πλέον έχει μαλακώσει.

«Ότι και να γίνει η ζωή μας συνεχίζεται. Νομίζω και ο θυμός φεύγει. Δε νιώθω πλέον θυμό γι’ αυτό το πράγμα. Ότι έγινε, έγινε και πρέπει πάντα να προχωράμε στη ζωή», είπε.

Και όχι παιδιά, για μια ακόμα φορά η Έλενα ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύεται. Όχι ακόμα τουλάχιστον!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top