Η συγκινητική αφιέρωση της Καίτης Γαρμπή στον γιό της

Ποιό τραγούδι «ανέβασε» για εκείνον και γιατί;

Η συγκινητική αφιέρωση της Καίτης Γαρμπή στον γιό της

Ημέρα χαράς η σημερινή για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, αφού σαν σήμερα, πριν 12 χρόνια, έγιναν γονείς! Μάλιστα, η τραγουδίστρια «ανέβασε» στην ιστοσελίδα της ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Δημήτρη και του ευχήθηκε δημοσίως.

«Το σημερινό τραγούδι αφιερωμένο στο παιδί μου που έχει γενέθλια! Γιε μου σε λατρεύω! Να ‘σαι σε όλη σου τη ζωή γερός και τυχερός!», έγραψε η Καίτη σε Facebook και Twitter και «ανέβασε» την επιτυχία της «Δώρο Θεού»!

Το συγκεκριμένο τραγούδι, που προέρχεται από τον ομότιτλο δίσκο της, κυκλοφόρησε την χρονιά που η τραγουδίστρια ήταν έγκυος, οπότε έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

Ευχές για τον Δημήτρη έγραψαν στις ιστοσελίδες της Καίτης και του Διονύση δεκάδες θαυμαστές τους, ενώ και το wall του μικρού στο Facebook γέμισε με μηνύματα!

«Είμαστε κολλημένοι με το γιο μας κι εγώ και ο Διονύσης, του έχουμε μεγάλη αδυναμία», έχει πει στο παρελθόν η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ είναι «το παιδί μου στην αγκαλιά μου, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή του»!

Δείτε το video clip του «Δώρο Θεού» που αφιέρωσε η Καίτη στο παιδί της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top