Ντύνεται... Αλίκη Βουγιουκλάκη η Ζέτα Μακρυπούλια!

Τι ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν – θα είναι μαζί και ο Χατζηγιάννης;

Ντύνεται... Αλίκη Βουγιουκλάκη η Ζέτα Μακρυπούλια!

Στα χνάρια της��εθνικής μας σταρ ετοιμάζεται να βαδίσει η Ζέτα Μακρυπούλια, που συζητά το ενδεχόμενο να υποδυθεί έναν από τους γνωστότερους ρόλους της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ηθοποιός – παρουσιάστρια συζητά για τον ρόλο της Μαρίας Αυγούστα, στην «Μελωδία της Ευτυχίας», που πρόκειται να ανέβει την επόμενη σεζόν σε γνωστό θέατρο της Αθήνας, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή! Το συγκεκριμένο μιούζικαλ έχει μείνει στη συνείδηση όλων με την «σφραγίδα» της Αλίκης, ενώ υπήρξε η τελευταία της παράσταση, το 1996.

«Δεν έχω ακόμη κλείσει κάτι και δεν θα ήθελα να το ματιάσουμε. Υπάρχουν ωραία πράγματα υπό συζήτηση αυτήν τη στιγμή, τα οποία πλησιάζουν και σε κάποια όνειρά μου σχετικά με το θέατρο. Αγγίζουν όντως το πεδίο των μιούζικαλ όσα συζητώ και, αν εξαιρέσω μία από τις προτάσεις που έχω ήδη δεχτεί, τα υπόλοιπα κινούνται στο ίδιο ύφος. Σύντομα θα πούμε περισσότερα», δήλωσε πρόσφατα η Ζέτα.

Όπως είχε γράψει το star.gr, την επιθυμία του να κάνει μιούζικαλ μαζί με την καλή του είχε εκφράσει πριν από περίπου ένα μήνα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Λες να τους δούμε μαζί;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top