Πάνος Γιαννέας: Ένας τσολιάς… στις πασαρέλες του Jean Paul Gaultier!

Ο Καλαματιανός που έγινε στα 26 του... μοντέλο!

Πάνος Γιαννέας:  Ένας τσολιάς… στις πασαρέλες του Jean Paul Gaultier!
Πρώτη ανάρτηση: 14/04/2013 00:07
​Είναι 30 χρόνων, γεννήθηκε στην Καλαμάτα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και παρά το γεγονός ότι είχε "έτοιμη δουλειά" -την εταιρία μεταφορικής που διατηρεί η οικογένεια του-, εκείνος ακολούθησε το όνειρο του… έγινε μοντέλο!
«Το σαράκι του μόντελινγκ μ΄έτρωγε από μικρό» λέει χαρακτηριστικά ο Πάνος Γιαννέας.
tumblr_m66jdxNCJr1rqnytio1_1280.jpg
Στα 26 του χρόνια –λίγο μεγάλος να ξεκινά σ το χώρο του μόντελινγκ- προχωρά ακάθεκτος και δέχεται καλές κριτικές. Λίγο μετά στο Παρίσι, επιλέγεται από τον Jean Paul Gaultier.
«Ο Γκοτιέ είχε ζητήσει μοντέλα και σε συμμετείχα σε καστ ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους. Ξαφνικά τον άκουσα να λέει: “Le Grec”!» παραδέχεται το μοντέλο, το οποίο έχει συνεργαστεί πολλάκις με το Γάλλο σχεδιαστή. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ο Gaultier αγαπά πολύ την Ελλάδα, μιλά συχνά γι’αυτήν και λατρεύει τη Μύκονο.
panos.jpg
Ο Πάνος Γιαννέας μιλά ακόμη για τη μόδα, παραλληλίζοντας την με την τρέλα και συμπληρώνει: «Σ’αυτήν επιτρέπονται όλα».
Ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει πως η μακριά γενειάδα του είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις διεθνείς πασαρέλες , ενώ κάποτε χρειαζόταν να ξυρίζεται 4 φορές την ημέρα!
tumblr_m6d87b1g8c1r8gwww.jpg
Ο λόγος; Υπηρέτησε ως εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά όταν εκπλήρωνε τα στρατιωτικά του καθήκοντα και αυτό απ��ιτείτο σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Ο ίδιος προσθέτει ότι επελέγη λόγω του ύψους του –φτάνει τα 1,90μ.- κι ότι ήταν «η πιο επίπονη αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία» της ζωής του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top