Ο Tom Cruise μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του!

«Μου ήρθε… κεραμίδα»!

Ο Tom Cruise μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του!

Ένα χρόνο σχεδόν μετά από το ξαφνικό διαζύγιο του Tom Cruise από την Katie Holmes, ο γνωστός ηθοποιός σπάει τη σιωπή του και μιλά για το πώς ένιωσε, όταν η πρώην του, του ξεφούρνισε ότι θέλει να χωρίσουν.

«Μου ήρθε κεραμίδα. Δεν το περίμενα. Η ζωή είναι μια πρόκληση. Είσαι 50 χρονών και νομίζεις ότι η ζωή σου είναι σε μια σειρά και ξαφνικά συνειδητοποιείς τι αξίζει πραγματικά στη ζωή», είπε ο Tom.

tom1.jpg

Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην είχε πει κουβέντα, τώρα όμως που ξεκίνησε ποιος τον σταματά. Διότι όπως αποκάλυψε το διαζύγιό του τον έκανε να σκεφτεί τη ζωή του και να το φιλοσοφήσει το θέμα.

«Το διαζύγιό μου συνέπεσε με τα πεντηκοστά γενέθλιά μου και μου έδωσε άπλετο χρόνο για να σκεφτώ τη ζωή μου», είπε.

Tom και Katie πριν από περίπου ένα μήνα κατέληξαν στην τελική συμφωνία του διαζυγίου τους, με την 34χρονη ηθοποιό να παίρνει την κηδεμονία της εξάχρονης Suri και τον Tom να μπορεί να την επισκέπτεται όποτε θέλει.

tom2.jpg

Κανείς από τους δύο δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο, όμως οι φήμες θέλουν την Katie Holmes να είναι δυστυχισμένη και να καταπιέζεται από τους αυστηρούς κανόνες της Σαϊεντολογίας.

Αυτό που έκανε τον Tom Cruise να ξεπεράσει τον… πόνο του ήταν η δουλειά.

tom3.jpg

«Η ζωή είναι σαν μια πικρή κωμωδία. Χρειάζεται να έχεις αρκετό χιούμορ για να τα βγάλεις πέρα», τόνισε.

Για τις φήμες όμως ότι η Σαϊεντολογία είχε φτάσει να κάνει κουμάντο στο γάμο του, δεν είπε κουβέντα. Το έριξε στη φιλοσοφία και ηρέμησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top