ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Καλομοίρα εξηγεί γιατί σταμάτησε να θηλάζει τα δίδυμα αγοράκια της!

Γιατί έκλαιγε συνέχεια τους πρώτους μήνες;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Καλομοίρα εξηγεί γιατί σταμάτησε να θηλάζει τα δίδυμα αγοράκια της!

Για πρ��τη φορά έδωσε συνέντευξη η Καλομοίρα και μίλησε για τα δίδυμα αγοράκια της, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση τους!

Η 27χρονη τραγουδίστρια που πλέον είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, περιέγραψε τις ώρες του τοκετού:

«Έχουνε 12 λεπτά διαφορά και ο τοκετός κράτησε δυο ώρες! Ήταν ο Γιώργος μέσα στο δωμάτιο, και ο γιατρός μου, και ήταν πολύ ωραία! Όταν βγήκε ο πρώτος, ο Δημήτρης, ένιωσα το σώμα του και τον άκουσα να κλαίει και συγκινηθήκαμε. Και μετά, όταν έσπρωξα τον Νίκο, τρελαθήκαμε. Είναι ακόμη όλα καινούργια και λέω “πω πω είμαι μαμά”! Δεν το πιστεύω ακόμα, και σκέφτομαι “πω πω τι είναι η φύση”

didyma.jpg
Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί τόσο καιρό μετά τη γέννα δεν είχε μιλήσει, λέγοντας πως τα μωρά της έπρεπε να μείνουν στη θερμοκοιτίδα, κάτι που την στεναχώρησε πάρα πολύ:

«Στην αρχή πήγα σπίτι χωρίς τα μικρά, και ήταν πολύ δύσκολο. Γεννήθηκαν πέντε εβδομάδες νωρίτερα και τα δυο, και δεν μπορούσαν να πάρουν καλά ανάσα και τα αφήσαμε στο νοσοκομείο. Ε… στεναχωριόμουν, είχα τις ορμόνες μου, έκλαιγα κάθε μέρα! Αλλά τώρα μου πέρασε. Τα παιδιά είναι καλά, και τώρα που είναι 4 μηνών, είμαι χαρούμενη».

Όσο για το θηλασμό; Αν και νιώθει ενοχές που τον σταμάτησε, εξηγεί πως δεν άντεχε άλλο:

«Θήλασα όσο μπορούσα. Το προσπάθησα αλήθεια πολύ για ένα μήνα. Ήθελα περισσότερο. Το ορκίζομαι! Αλλά δεν άντεχα. Ήταν πολύ δύσκολο και συγχαρητήρια στις γυναίκες που το κάνουν παραπάνω. Εγώ δεν μπορούσα!»

Τέλος, αποκάλυψε πως ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια για τη βάφτιση των μωρών, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει και στην Ελλάδα:

«Δεν είμαστε σίγουροι. Θέλαμε πολύ να γίνει στην Ελλάδα φέτος, αλά δεν ξέρω γιατί είναι πολύ μικρά, και είναι και η κουνιάδα μου έγκυος και λέμε να είμαστε όλοι εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TI EIΠΕ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top