Πέταξε το μονόπετρο η Angelina Jolie για τη βέρα της γιαγιάς του Brad

Τελικά τα διαμάντια δεν είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας;

Πέταξε το μονόπετρο η Angelina Jolie για τη βέρα της γιαγιάς του Brad

Μπορεί με το που γύρισε από τη Ρουάντα η Angelina Jolie, να βούιξε ο τόπος ότι τελικά παντρεύτηκε μυστικά με τον Brad Pitt, όμως η ίδια η star διέψευσε τις φήμες και τώρα αποκαλύφθηκε και τι είνα�� η βέρα που αντικατέστησε το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της είχε δώσει ο καλός της.

angelina1.jpg

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Grazia η λεπτοκαμωμένη βέρα που κοσμεί τον τελευταίο καιρό το αριστερό χέρι της Angie είναι η βέρα που φορούσε η προγιαγιά του Brad Pitt και μάλιστα της το έδωσε ο ηθοποιός ως σύμβολο του επικείμενου γάμου τους.

Ο Brad που λέτε έδωσε την λιτή αυτή βέρα στην Angelina, όταν αυτή του είπε ότι δεν μπορεί να φορά το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της που στοιχίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ 250.000 δολάρια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Ρουάντα.

angelina2.jpgangelina4.jpg

Η Angie θεώρησε πολύ προκλητικό να φορέσει το διαμαντένιο της δαχτυλίδι την ώρα που θα βρίσκεται σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Αφρική, αλλά επειδή ο Brad δεν ήθελε να μην φορά τίποτα η καλή του στο χέρι της, της έδωσε τη βέρα της γιαγιάς.

Και μπορεί το ζευγάρι να τηρεί σιγήν ιχθύος για την ημερομηνία του γάμου τους, όμως πρόσφατα πήραν τις άδειες γάμου τους και αυτό σημαίνει ότι έχουν περιθώριο να παντρευτούν περίπου 90 μέρες.

angelina3.jpg

Πληροφορίες θέλουν ο γάμος να γίνεται τον Μάιο στο Λος Άντζελες, πριν φύγουν για τον πύργο τους στη Γαλλία. Υπομονή και θα το δούμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top