Cyprus Aid: Πενήντα καλλιτέχνες στο πλευρό της Κύπρου

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Cyprus Aid: Πενήντα καλλιτέχνες στο πλευρό της Κύπρου

Το ραντεβού είχε δοθεί για σήμερα, στις 16:00 στην τάφρο Κωνστάντζα. Εκατοντάδες Κύπριοι, απλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης Cyprus Aid για να δώσουν τη μικρή τους προσφορά για όσους το έχουν ανάγκη.

Εκεί και πενήντα καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που ένωσαν τις φωνές τους για την Κύπρο, για τη Μεγαλόνησο που δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά, για τους Κυπρίους που ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

«Νιώθω οργή, αλλά βεβαίως σύμπνοια και συμπαράσταση στον αδελφό λαό μας. Το μήνυμά μου είναι να μην βαλλόμαστε από τίποτα. Να υψώσουμε το κεφάλι μας, να υψώσουμε το ανάστημά μας», είπε ο Χρήστος Δάντης που συμμετείχε στη συναυλία.

Οι Κύπριοι πολίτες έφεραν τρόφιμα, φάρμακα, πάνες για τα μικρά παιδιά, σε μια συγκινητική ανταπόκριση που δείχνει το μεγαλείο της αλληλεγγύης.

«Όταν αποκαλείς ένα σχέδιο διάσωση οικονομική, δεν καταστρέφεις την οικονομία του τόπου. Το σχέδιο που μας πρότειναν και που συμφωνήσαμε αναγκαστικά, είναι σχέδιο καταστροφής της Κύπρου», δήλωσε οργισμένη η Ευρυδίκη.

Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλε και ο Αντώνης Μιτζέλος που συμμετείχε στη συναυλία.

«Το να δείξεις την αγάπη σου βοηθάει πάρα πολύ τους ανθρώπους. Και αυτό θα πρέπει να το κάνουμε πλέον όλοι μεταξύ μας», είπε.

Μαχητική και η Ευσταθία, που ξεκαθάρισε ότι το όποιο κούρεμα στις καταθέσεις, δε σημαίνει και κούρεμα στις ψυχές του κόσμου.

«Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη να ξυπνήσει, γιατί αυτό που έγινε εδώ θα συνεχίσει να γίνεται πλέον απροκάλυπτα και σε άλλες χώρες. Με το έτσι θέλω θα υφίστανται μια λεηλασία άνευ προηγουμένου και τα πράγματα θα οδηγηθούν σε μια χειρότερη κατάσταση», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top