Σήμερα: 50 καλλιτέχνες σε ολοήμερη συναυλία για την Κύπρο

Τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης αντί για εισιτήριο

Σήμερα: 50 καλλιτέχνες σε ολοήμερη συναυλία για την Κύπρο

Τις φωνές τους για την Κύπρο ενώνουν σήμερα περισσότεροι από 50 καλλιτέχνες, σε μία ολοήμερη συναυλία για τους πολίτες που «μαστίζονται» από την οικονομική κρίση! Η συναυλία θα είναι ολοήμερη, ενώ, αντί για είσοδο, οι θεατές καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Το «CyprusAid» διοργανώνεται στην τάφρο Κωνστάντζα, στη Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 16:00.

Μέχρι και τα μεσάνυχτα, Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Ευριδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Δημήτρης Κοργιαλάς, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ, Άλεξ Παναγή, Χριστίνα Αργύρη, Μάρλεν Αγγελίδη, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Καλογήρου, Ευσταθία, Αργυρώ Καπαρού, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής, Ελεονόρα Ρούσσου, Τεύκρος Νεοκλέους, Νίκος Ευαγγέλου, Σαλίνα, Μυρτώ Μελετίου, Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής, Ρόδος Παναγιώτου θα τραγουδούν για τον δοκιμαζόμενο κυπριακό λαό.

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, σε μια κίνηση που στοχεύει να στείλει μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και φορείς που έχουν άμεση ανάγκη, μέσω του δικτύου των κοινωνικών παντοπωλείων.

«Έπρεπε να γίνει τώρα που το σίδερο είναι καυτό» ανάφερε η σκηνοθέτρια Λέα Μαλένη, ενώ οι διοργανωτές αισιοδοξούν πως οι θεατές μπορεί να «αγγίξουν» τους 20.000 και προετοιμάζουν ανάλογες εκδηλώσεις, τόσο στην Κύπρο, όσο και σε άλλες χώρες όπου ζουν και δραστηριοποιούνται Κύπριοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top