Στης Gaga την χαρά θα σφάξω έναν κόκορα! HOT αποκαλύψεις για το γάμο της που θα θυμίζει κηδεία!

Ραφτείτε το καλοκαίρι θα φάμε… παξιμάδια!!!

Στης Gaga την χαρά θα σφάξω έναν κόκορα! HOT αποκαλύψεις για το γάμο της που θα θυμίζει κηδεία!

​Δεν είναι φήμες, δεν είναι κουτσομπολιά η Lady Gaga… παντρεύεται!!! Αν και είναι μόνο 26 χρονών, η ποπ στάρ βιάζεται να ντυθεί… χήρα!!! Καλά διαβάσατε…. η νύφη σκέφτεται να πάει στον γαμπρό ντυμένη στα.... μαύρα!!!

Λίγο το γεγονός ότι ο καλός της Taylor Kinney είναι πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς "Vampire Diaries", λίγο το ότι και η ίδια είναι λίγο «τρελή» , το νυφικό αποφασίστηκε να είναι μαύρο κατράμι!!!

Αν και δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία γάμου, όπως πρόσφατα αποκάλυψε η φίλη της τραγουδίστριας, DJ Starlight, μάλλον το καλοκαίρι θα φάμε κουφέτα (μπορεί να είναι και παξιμάδια)!!!

«Το καλοκαίρι θα έχει ελεύθερο χρόνο ο Taylor, καθώς δεν θα έχει υποχρεώσεις από γυρίσματα, συναυλίες και ηχογραφήσεις, οπότε αναμένουμε από μέρα σε μέρα να μάθουμε την ημερομηνία γάμου» είπε χαρακτηριστικά η κα Starlight.

Πάντως, όπως μάθαμε η Lady Gaga φαίνεται πως προσέλαβε την αγαπημένη της σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace να δημιουργήσει το νυφικό της!

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη και χλιδάτη τελετή!!! Που ξέρετε μπορεί να δούμε τη νύφη αντί για άμαξα να πηγαίνει με νεκροφόρα στην εκκλησία!!! Gaga είναι αυτή!!!!

Βίντεο star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top