ΜΠΛΙΑΞ! Και οι κούκλοι stars έχουν τα ελατώματά τους

Ποιος έχει κολλημένα δάχτυλα και ποιος έχει τρίτη ρόγα;

ΜΠΛΙΑΞ! Και οι κούκλοι stars έχουν τα ελατώματά τους

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Μπορεί το photoshop να λύνει και να δένει στα περιοδικά, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποιοι stars έχουν σοβαρά σωματικά ελαττώματα που κάποια από αυτά είναι και… αηδιαστικά.

Όπως για παράδειγμα τα δάχτυλα των ποδιών του Ashton Kutcher που είναι… κολλημένα. Μάλιστα ο ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ελάττωμα αυτό και ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε να τα απαθανατίζει στο φακό για να τα ανεβάσει στο… Twitter.

ashton.jpg

Η Lily Allen πάλι έχει τρεις ρόγες παρακαλώ και δεν δίστασε να τις αποκαλύψει φάτσα φόρα και σε τηλεοπτική εκπομπή.

allen.jpg

Τα χέρια δε της Madonna είναι αποκρουστικά. Η υπερβολική γυμναστική που κάνει η βασίλισσα τα έχει κάνει μες στους μυς και θυμίζουν περισσότερο χέρι… μπετατζή, παρά γυναίκας.

madonna.jpg

Η Megan Fox πάλι, μπορεί να είναι κουκλάρα, αλλά ακόμα και η κούκλες έχουν τα ελαττωματάκια τους. Η ηθοποιός λοιπόν έχει πολύ χοντρό αντίχειρα, το οποίο διορθώνεται πολύ εύκολα με μια μικρή επέμβαση.

fox.jpg

Το στομάχι της Tara Reid δε, απλά δεν βλέπετε. Μετά από μια αποτυχημένη πλαστική η Tara δε θέλει ούτε να θυμάται ότι η κοιλιά της είναι μες στην ουλή και τη ραγάδα.

reid.jpg

Τέλος η Jennifer Garner έχει ένα… «ατίθασο» δαχτυλάκι, που συνεχώς καβαλάει τα υπόλοιπα και αυτό εξαιτίας των άβολων τακουνιών που φοράει στο κόκκινο χαλί. Γι’ αυτό και στην καθημερινή της ζωή προτιμά φλατ παπούτσια και σαγιονάρες.

garner.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top