Βρήκε το μέγεθος του τέλειου στήθους!

Πάρτε διαβήτες και μοιρογνωμόνια και μετρήστε...

Όσες από εσάς έχετε την αναλογία και «πέσατε μέσα» στα νούμερα για το τέλειο στήθος μπράβο σας. Οσες πάλι απέχετε λιγάκι ΚΑΙ για αυτό σας έχουμε λύση.

9.418 πλαστικές επεμβάσεις στήθους έγιναν το 2009 στην Μεγάλη Βρετανία και οι γυναίκες έχουν θέμα με το στήθος τους. Αυτό προκύπτει από την συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail ο πλαστικός χειρουργός Patrick Mallucci, συμβούλου στο πανεπιστημιακό κολλέγιο του Λονδίνου και των φιλανθρωπικών νοσοκομείων της Βρετανικής πρωτεύουσας, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του βρήκε το μέγεθος του τέλειου στήθους!

Πάρτε λοιπόν διαβήτη, πάρτε μοιρογνωμόνιο, πάρτε ό,τι άλλο θέτε και μετρήστε:

Σύμφωνα με το διάγραμμα που δημοσιεύεται στην εφημερίδα, το τέλειο στήθος έχει αναλογία 45-55. Τί σημαίνει αυτό; Η θηλή πρέπει να είναι ελαφρώς ανασηκωμένη και το σημείο στο οποίο βρίσκεται, πρέπει να έχει αναλογία 45% από την μέση και πάνω και 55% από την μέση και κάτω. Λέγοντας από την μέση και πάνω εννοεί το ανώτερο σημείο στο οποίο ολοκληρώνεται ο μαστός και κατ’ αντιστοιχία από την μέση και κάτω.

Εκεί είναι το πρόβλημα γιατρέ μου… στο κάτω...

Ο γιατρός δεν έφθασε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα έτσι απλά, αλλά μετά από εξέταση 100 γυναικών που πόζαραν γυμνές από την μέση και πάνω, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο περιοδικό Page 3, όπου μια γυμνόστηθη περσόνα ή μοντέλο ποζάρει ημίγυμνη. «Ο… εντοπισμός είναι απόλυτα σαφής και διασταυρωμένος και αφορά το στήθος που είναι ελκυστικό στο ��υρύ κοινό. Tραβάμε μια ευθεία γραμμή στο ύψος της θηλής και η γραμμή πρέπει να έχει μικρότερο κενό προς τα πάνω και μεγαλύτερο προς τα κάτω», δήλωσε ο επιστήμονας, που διευκρίνισε ότι οι σημερινές γυναίκες παθαίνουν σοκ με το στήθος τους κυρίως μετά από την εγκυμοσύνη. Συνεπώς, οι πλαστικές πλέον επεμβάσεις θα γίνονται με αυτήν την αναλογία και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της μελέτης, τα οποία ακόμη δεν έχει γνωστοποιήσει.

Ναι αλλά να τα λέμε αυτά γιατρέ μου, μην κρατάμε τα πάντα για την επιστήμη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top