Ποιά γνωστή τραγουδίστρια φλερτάρει με σέξι αθλητή;

Κάνε κλικ και μάθε ποιά «κυνηγάει» το κελεπούρι!

Ποιά γνωστή τραγουδίστρια φλερτάρει με σέξι αθλητή;

Εντάξει, τον Harry των One Direction άσχημο ΔΕΝ τον λες... ΔΕΝ τον λες, όμως και John John Florence! Ποιος είναι αυτός; Ο σέξι 21χρονος σέρφερ, τον οποίο «πολιορκεί» η Taylor Swift!

Μετά τη σχέση – εξπρές με τον Harry Styles, λοιπόν, η Τaylor φαίνεται πως βγήκε παγανιά: σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νεαρή τραγουδίστρια φλερτάρει αβέρτα με τον ύψους 1.83, ξανθό, πρασινομάτη που βλέπεις στις φωτό!

john1.jpg

Από την Χαβάη κρατάει η σκούφια του John John (σαν τον αγαπητικό της... Bibibo! Χα!), ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το να δαμάζει τα κύματα. Μάλιστα, θεωρείται από τα μεγαλύτερα αστέρια του σερφ και έχει στο ενεργητικό του ουκ ολίγα τρόπαια!

john3.jpg

Πληροφορίες αναφέρουν πως την πρώτη κίνηση την έκανε η Taylor και, αυτές τις μέρες, η τραγουδίστρια και ο σέρφερ έχουν διαρκή επικοινωνία για να γνωριστούν καλύτερα.

Άλλοι, πάντως, λένε ότι ο ξανθός και η ξανθιά είναι ζευγάρι από τις αρχές του μήνα και, μάλιστα, επικαλούνται την... αποφυγή του John John να απαντήσει για τα προσωπικά του, όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη!

john2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top