Ο καλλιτεχνικός κόσμος στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα

Προσεύχονται όλοι να βγει νικητής στη μάχη για τη ζωή

Ο καλλιτεχνικός κόσμος στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από το σοβαρό τροχαίο του Τόμας Πρωτόπαπα και όλοι π��οσεύχονται να γίνει καλά και να βγει νικητής στη μάχη αυτή που δίνει για τη ζωή.

Η σκέψη όλων είναι σ’ εκείνον και η μεγάλη του περιπέτεια, ενώ όλοι τους στέλνουν τις ευχές τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

«Θέλω να πω ότι στηρίζω την οικογένεια του Τόμας με την σκέψη μου και ότι μπορώ να κάνω στο μέλλον θα το κάνω. Έχω μιλήσει και με άλλους συναδέλφους, πήγαμε στο νοσοκομείο και θα ξαναπάμε. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να ευχόμαστε για το καλύτερο. Είμαι σίγουρος ότι είναι μαχητής και θα τα καταφέρει», δήλωσε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τόμας στους «Βασιλιάδες».

Τις ευχές τους έστειλαν και ο Αντώνης Λουδάρος με την Ελισάβετ Μουτάφη.

«Μακάρι να γίνει καλά. Όλοι προσευχόμαστε για να γίνει καλά», είπαν και οι δύο, ενώ ο Άγγελος Πυριόχος, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο 26χρονος ηθοποιός θα τα καταφέρει.

«Έχω στείλει χιλιάδες ευχές για τον Τόμας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Εγώ πιστεύω στα θαύματα και μακάρι το παιδί να βγει νικητής», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top