ΔΕΙΤΕ την Ελληνίδα fetish model που κάνει θραύση στο εξωτερικό

Ξεχωρίζει με την… alternative εμφάνισή της

ΔΕΙΤΕ την Ελληνίδα fetish model που κάνει θραύση στο εξωτερικό

Το όνομά της είναι Ζιργκονία Starfighter και έχει καταφέρει να κάνει διεθνή καριέρα και να γίνει γνωστή στο εξωτερικό. Είναι μοντέλο, αλλά όχι από αυτά με τις τέλειες αναλογίες και την αψεγάδιαστη ομορφιά. Η Ζιργκονία, ή Ειρήνη Ζήλου, όπως είναι το κανονικό της όνομα είναι fetish model και διαπρέπει σε ένα διαφορετικό χώρο του μόντελινγκ.

Όπως είπε ξεκίνησε να υιοθετεί μια πιο εναλλακτική για την ίδια, προκλητική για κάποιους άλλους, εμφάνιση από τα 15 της και εντελώς τυχαία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.

Με σπουδές γραφιστικής, γαλλικά και μπαμπά δημοσιογράφο, η Ειρήνη ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με άτομα που είχαν την ίδια εμφάνιση με εκείνη σε ένα ταξίδι της στο Λονδίνο.

Εκεί βέβαια όλοι το θεωρούσαν πολύ φυσιολογικό, στην Αθήνα όμως δέχτηκε κατά καιρούς και αρκετά αιχμηρά σχόλια για την εμφάνισή της.

Τώρα πια ασχολείται ως μοντέλο σε εξειδικευμένες φωτογραφήσεις, ταξιδεύει στο εξωτερικό, όπου έχει μεγάλη επιτυχία και συμμετέχει και σε video clip.

Ο μπαμπάς της όπως αποκάλυψε δεν είχε κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της, αν και όπως της είχε πει τα ρούχα της δεν αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα και τον εσωτερικό της κόσμο, αφού η ίδια είναι αρκετά ήρεμη, σπιτόγατα, λατρεύει το διάβασμα και δεν τρελαίνεται για εξαλλοσύνες.

Πάντως παραδέχεται ότι αρκετοί μένουν μόνο στην εμφάνιση και δεν προσπαθούν να γνωρίσουν την ίδια, κάτι όμως που δεν την απασχολεί, αφού και αρκετούς φίλους έχει και στην ερωτική της ζωή είναι αρκετά καλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top