Δεν υπάρχει: Ελληνίδα ηθοποιός ξυλοκοπήθηκε άγρια από γυναίκα θεατή εν ώρα παράστασης!

Με μελανιές και αίματα στο πρόσωπο από τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό

Δεν υπάρχει: Ελληνίδα ηθοποιός ξυλοκοπήθηκε άγρια από γυναίκα θεατή εν ώρα παράστασης!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα ελληνικά θεατρικά χρονικά έλαβε χώρα στο θέατρο «Τέσσερις Εποχές», όπου ανεβαίνει το έργο «Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου», με πρωταγωνίστρια την Γιούλη Ζήκου, η οποία υποδύεται την τυραννική μητέρα του σπουδαίου Έλληνα γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, με την οποία ο καλλιτέχνης είχε μια αρρωστημένη σχέση, με αποτέλεσμα να κλειστεί σε ψυχιατρείο.

kuria1.jpg
Την ώρα λοιπόν που η Γιούλη Ζήκου με το Γιώργο Χριστοδούλου ήταν στη σκηνή και έπαιζαν έναν πολύ κρίσιμο ρόλο, μια γυναίκα θεατής, καλοβαλμένη, γύρω στα 50 που καθόταν στην πρώτη σειρά, όρμηξε στην πρωταγωνίστρια και άρχισε να τη γρονθοκοπά με αμόκ!

kuria2.jpg
Άναυδοι οι θεατές, έμειναν να την κοιτούν να της τραβά τα μαλλιά, και να την ξυλοκοπά σε πρόσωπο και σώμα, λέγοντας ωρυόμενη:

«Κακούργα! Εσύ φταις! Εσύ τον κατέστρεψες!» φώναζε έξαλλη η γυναίκα, με την ηθοποιό να έχει μείνει στήλη άλατος από την άγρια επίθεση.

photo.jpg
Χαρακτηριστικό είναι πως από το ξύλο που έφαγε, γέμισε μελανιές, ενώ οι φουρκέτες που υπήρχαν στην περούκα της, καρφώθηκαν στο κεφάλι της, με αποτέλεσμα αυτό ν΄αρχίσει να τρέχει αίματα.

xalepas-400x264.jpg
«Έζησα εφιαλτικές στιγμές. Έκανε σαν τρελή! Θα με σκότωνε!» είπε η Γιούλη Ζήκου, ενώ αποκάλυψε πως η θεατής με το που ηρέμησε της ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας της πως ήταν η τρίτη φορά που έβλεπε την παράσταση, και είχε ταυτιστεί με τους ηθοποιούς, με την πρωταγωνίστρια να της λέει, «σας έχω ήδη συγχωρήσει!»


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top