Γνωστός τραγουδιστής ετοιμαζόταν να… μεταναστεύσει!

Την ίδια στιγμή, διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού

Γνωστός τραγουδιστής ετοιμαζόταν να… μεταναστεύσει!

«Ετοιμαζόμουν να μεταναστεύσω αλλά τελευταία στιγμή με σταματήσανε», είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», ενώ διέψευσε τα περί χωρισμού με την Εύη Αδάμ.

Με χιούμορ, αλλά αντιμετωπίζοντας και ο ίδιος την οικονομική κρίση, ο Λάμπης είπε ότι ευτυχώς που είχε μια καλή επαγγελματική πρόταση για τον χειμώνα, γιατί αλλιώς θα…μετανάστευε! «Να αφήσουμε εδώ αυτούς που πρέπει να μείνουν, τους πολιτικούς, για να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, θα ήταν η καλύτερη εκδίκηση», αναφέρε ο γνωστός τραγουδιστής!

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε πως είναι η νέα του ζωή σε καινούριο σπίτι και άλλες συνήθειες, ύστερα από πολλά χρόνια συνύπαρξης και καθημερινότητας, εκείνος εκνευρισμένος απάντησε, «δεν καταλαβαίνω τι λες, μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω από εμένα, εγώ μένω στο σπίτι μου, με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου». Όταν δε η Σταματίνα του είπε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να διαψεύσει όλα όσα γράφονται στα περιοδικά και στα blogs περί χωρισμού, ο Λάμπης βγήκε από τα ρούχα του... «Δεν ήρθα στην εκπομπή σου για να δηλώσω ή να διαψεύσω το οτιδήποτε» είπε και αμέσως άλλαξε θέμα συζήτησης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top