Θεοδωρίδου: «Μια τυχαία συνάντηση με την Παπαρίζου είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα»

Τι συμβαίνει με τις δύο τραγουδίστριες;;;

Θεοδωρίδου: «Μια τυχαία συνάντηση με την Παπαρίζου είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα»

Λίγο πριν την προχθεσινή της πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με τον Ηλια Βρεττό, η Νατάσσα Θεοδωρίδου μίλησε για τη συνεργασία της με τον τραγουδιστή αλλά και για τη σχέση της μ�� την Έλενα Παπαρίζου.

Όπως είπε οι «πιρουέτες» του στο Dancing with the stars 3 δεν ήταν ο λόγος που τον επέλεξε να είναι στο πλευρό της! «Τον Ηλία τον είχα δίπλα μου το 2010, στο «Αnodos» πριν εμφανιστεί στο DWTS. Ξέρω καλά τι έχει προσφέρει και εμένα προσωπικά δεν με αφορά η αναγνωρισιμότητά του από το σόου» τόνισε.
theodoridoy 2.jpg

Κάτι τρέχει με την Έλενα Παπαρίζου…

Αν και η επαγγελματική σχέση με τον Βρεττό ουσιαστικά τώρα αρχίζει, η σχέση της με την Έλενα Παπαρίζου φαίνεται να τελειώνει… "εκ των πραγμάτων"!

«Όταν τελειώνουν οι συνεργασίες, εκ των πραγμάτων, δυστυχώς οι επαφές αραιώνουν. Αλλά δεν σημαίνει και τίποτε αυτό. Μια τυχαία συνάντηση είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα» είπε η τραγουδίστρια όταν ερωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει να κάνει παρέα με την Παπαρίζου.

Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο και για την Μαρινέλλα! «Α, σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει πολύ στενή, στενότατη θα έλεγα, επαφή»! Τυχαίο;;;

«Από τις συνεργασίες έχεις κάτι να κερδίσεις, αρκεί να το θέλεις. Όλοι μας έχουμε να δώσουμε και να πάρουμε. Εγώ από την Έλενα κρατάω τη θετική της διάθεση. Είναι σημαντικό, ξέρετε, να ξεκινάνε δύο άνθρωποι με θετική διάθεση, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού και δίχως δεύτερες σκέψεις, καθώς κάτι τέτοιο δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα. Όταν ο καθένας ξέρει ποιος είναι, είναι φανερό εξαρχής ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αντίθετα, δεν θα χαρακτήριζα ως συνεργασία το να προσπαθεί ο ένας να φανεί περισσότερο από τον άλλο με αθέμιτο τρόπο. Στη δική μου, τουλάχιστον, κοσμοθεωρία αυτές οι ανορθόδοξοι μέθοδοι προβολής δεν χωράνε» είπε η τραγουδίστρια.

"Στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες"

Όσον αφορά στον έρωτα; Η Νατάσσα Θεοδωρίδου αναφέρει πως για εκείνη σε αυτό το κεφάλαιο δεν υπάρχουν κανόνες.

«Το συναίσθημα είναι το μόνο πεδίο στο οποίο πρέπει να νιώθουμε απόλυτη ελευθερία» είπε και υποστηρίζει πως όταν ερωτευτεί ξανά «θα κάνω ακριβώς τα ίδια λάθη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top