Παραλίγο νεκρός σε τροχαίο ο πιο σέξι Έλληνας!

Τι εξομολογήθηκε για το σοβαρό ατύχημα ο Γιάννης Παντελακάκης

Παραλίγο νεκρός σε τροχαίο ο πιο σέξι Έλληνας!
«Είχαμε Άγιο», εξομολογείται ο πιο σέξι Έλληνας, Γιάννης Παντελακάκης και μιλά για το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Κύπρο και έγινε η αφορμή για να αλλάξει όλη του η ζωή!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», ο Γιάννης περιέγραψε την στιγμή που άλλαξε όλη του τη ζωή: όπως είπε, πήγαινε με μία φίλη του, νέα οδηγό, σε club για να διασκεδάσουν. Λόγω της κούρασης, εκείνον τον πήρε ο ύπνος στη θέση του συνοδηγού. Η κοπέλα γύρισε να δει αν είχε πάθει κάτι και τότε έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ενώ πέρασε με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα!

«Χτυπήσαμε στο διαχωριστικό και το αμάξι έφερε τούμπες. Πήγαμε στο νοσοκομείο... Ό,τι φέρνει το λεπτό δεν το φέρνει ο χρόνος! Ήταν πολύ σοβαρό για μένα, αλλά, ευτυχώς, δεν έπαθα κάτι σοβαρό, μόνο κάτι μώλωπες. Η κοπέλα έκανε ράμματα, αλλά είναι εντάξει τώρα», συνέχισε το μοντέλο, που το 2011, με τον τίτλο του «Μίστερ Ελλάς», εκπροσώπησε την χώρα μας στον διαγωνισμό για τον ομορφότερο άνδρα του κόσμου.

Το σοκ έκανε τον Γιάννη να αναθεωρήσει πολλα, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως αυτό τον καιρό έχει επιλέξει να ηρεμήσει και να βρει τον εαυτό του. Μάλιστα, λόγω της επιλογής του, είναι single!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top