Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο άνδρας μου με λέει ηφαίστειο»

«Δεν είμαι bitch ως γυναίκα» παραδέχεται η ηθοποιός

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο άνδρας μου με λέει ηφαίστειο»
​Για τη σχέση της με τον άνδρα της μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αλλά και για την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.
«Δεν είμαι bitch ως γυναίκα» αποκαλύπτει η ηθοποιός που ενσαρκώνει έναn τέτοιο ρόλο στην παράσταση που παίζει κα�� προσθέτει:
«Είμαι αυθόρμητη. Ο άντρας μου με λέει ηφαίστειο» παραδέχεται η ηθοποιός ενώ δεν διστάζει να πει πως ακόμη την αποκαλεί «Ρενάκι», καθώς είναι κάπως ατσούμπαλη στις κινήσεις και του θυμίζει τη Ρένα Βλαχοπούλου σε κάποιους της ρόλους.
Όσον αφορά στη φιλική σχέση που διατηρούσε με τον άνδρα της πριν παντρευτεί, η ίδια δηλώνει: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα παντρευόμασταν, η φιλική μας σχέση βοήθησε στο ότι υπήρχε ένας βαθμός οικειότητας μεταξύ μας».
Σχετικά με το αν της λείπει η τηλεόρασ,η η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχεται πως την τηλεόραση την αγαπά γιατί έχει κάνει καλές δουλειές σ’αυτή, ενώ για τη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο λέει χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι τα καλύτερα, ήταν πολύ ευτυχισμένη στιγμή και ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top