Η σύζυγος του Χρ. Λούλη υπερασπίζεται τη Ζέτα Μακρυπούλια!

«Έτσι όπως βγήκαν οι δηλώσεις του ήταν άδικες.Αν και τελι��ά περισσότερο κακό έκαναν σε εκείνον παρά σε εκείνη!»

Η Ζέτα Μακρυπούλια όταν είχε διαβάσει τη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη για τις υποκριτικές της ικανότητες δεν είχε χαρε�� και τόσο…

Όμως η σύζυγος του ηθοποιού, Έμιλυ Κολιανδρή φαίνεται να έχει άλλη γνώμη από τον άνδρα της για την όμορφη Ζέτα!

Συγκεκριμένα, ανέφερε για εκείνη την περίοδο που ο Χρήστος Λούλης είχε «θάψει» την Ζέτα: «Με αναστάτωσε τότε το όλο θέμα. Ήταν πολύ ψυχοφθόρα υπόθεση, κυρίως για τον Χρήστο. Μπορεί να είναι γνωστός ηθοποιός αλλά δεν ξέρει να παίζει καλά σε αυτό το παιχνίδι. Πήγε να μιλήσει σε μια συνέντευξη με ‘’άλλους όρους’’ σε ένα έντυπο ‘’άλλων όρων’’ και δεν του βγήκε σε καλό!».

Συνέχισε ακόμη λέγοντας ότι: «Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να το έχει πει αυτό για την Μακρυπούλια. Φυσικά κάτι στο έντυπο διαβάζεται διαφορετικά κάτι που λες στον προφορικό λόγο. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι για άλλους ανθρώπους. Θεωρώ ότι έτσι όπως βγήκαν οι δηλώσεις του Χρήστου ήταν άδικες για την Ζέτα. Αν και τελικά περισσότερο κακό έκαναν σε εκείνον παρά σε εκείνη!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top