Πριγκιπικά χαριεντίσματα στα χιόνια για τον πρίγκιπα Harry

Βρήκε νέο amore ο άτακτος Harry και δεν κρύβει τον έρωτά του

Πριγκιπικά χαριεντίσματα στα χιόνια για τον πρίγκιπα Harry

Ο έρωτας χτύπησε και πάλι την πόρτα του πρίγκιπα Harry και είπε ο πρίγκιψ να πάει να τον απολαύσει στα χιόνια, σε χιονοδρομικό θέρετρο των ελβετικών Άλπεων.

harry1.jpg

Φόρεσε λοιπόν την ειδική στολή, τα πέδιλα του σκι και πήρε και αγκαλιά την καλή του Cressida Bonas για να ζεσταθούν με την αγάπη τους στα κρύα. Είκοσι μήνες είχαν να βρεθούν τα παιδιά, αφού με το που τα έφτιαξαν, ο Harry έφυγε για Αφγανιστάν και η μόνη τους επικοινωνία ήταν με γράμματα και e - mails.

Τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια, δεν έκρυβαν το πάθος τους! Να τα φιλιά, να τα χάδια, να οι αγκαλιές μπροστά στα αδιάκριτα βλέμματα. Και ναι, ο Harry ήταν πολύ φρόνιμο παιδί. Ούτε γδύθηκε, ούτε ξενύχτησε, ούτε έκανε κάτι που θα εξέθετε το παλάτι, αλλά και την καλή του.

harry2.jpg

Αντίθετα πήρε το κορίτσι του και αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν σε πολύ γνωστό club restaurant της περιοχής, να απολαμβάνουν το δείπνο τους αγκαλίτσα και να μην ενδιαφέρονται για το αν τους κοιτάει ο κόσμος.

harry3.jpg

Το τι φιλιά έδιναν ο ένας στον άλλο, δε λέγεται. Αφήστε που στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο θείος του Harry, ο πρίγκιπας Άντριου. Τα παιδιά όμως δεν μπορούσαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

harry4.jpg

Λέτε ο έρωτας αυτός να στεριώσει και να δούμε τον άτακτο πρίγκιπα να συμμαζεύεται; Πάντως η 24χρονη Cressida δεν πρέπει να σκέφτεται τους γάμους, αφού το κορίτσι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top