Μ. Χατζηγιάννης: «Γιατί ακύρωσα τις συναυλίες στα Σκόπια»

Τι απαντά για όσα του καταλογίζουν

Μ. Χατζηγιάννης: «Γιατί ακύρωσα τις συναυλίες στα Σκόπια»

Τελικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το πήρε απόφαση και ακύρωσε τη συναυλία που είχε προγραμματίσει για τις 2 Μαρτίου στα Σκόπια.

Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του STAR, ο τρ��γουδιστής ξεκαθαρίζει τη θέση του και εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Οι συνεργάτες μου και το γραφείο μου συνάπτουν συμφωνίες με πολλούς χώρους σε όλο τον κόσμο σε συνεννόηση με τον διευθυντή του θεάτρου ή αντίστοιχους διοργανωτές. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει κανείς τη νομική υπόσταση της εταιρίας και ποιος συνδέετε με το χώρο που θα εμφανιστώ», είπε ο τραγουδιστής.

Τι τελευταίες μέρες ήταν έντονες οι αντιδράσεις για την απόφαση του Μιχάλη Χατζηγιάννη να δώσει μια συναυλία στα Σκόπια. Αυτό ήταν αρκετό για να τον κάνει να το ξανασκεφτεί την αρχική του απόφαση και τελικά να ακυρώσει τις εμφανίσεις του σε μεγάλο καζίνο των Σκοπίων.

Ο τραγουδιστής κατάλαβε ευτυχώς νωρίς τα παιχνίδια που θα έπαιζαν οι Σκοπιανοί χρησιμοποιώντας το όνομά του, ενώ μεγάλη βαρύτητα είχαν και δημοσιεύματα σε κυπριακά μέσα που ανέδειξαν τη συναυλία αυτή σε μέγα σκάνδαλο.

«Δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στον συγκεκριμένο χώρο. Αμφισβήτησε κανείς το εθνικό τους φρόνιμα ή τον πατριωτικό τους ζήλο; Εξάλλου χρόνια τώρα η μουσική ταξιδεύει παντού. Γεφυρώνει και φέρνει τους ανθρώπους κοντά», είπε.

Μάλιστα απαντά και σε όσους αμφισβήτησαν τον πατριωτισμό του, λέγοντας:

«Επειδή προς μεγάλη μας έκπληξη σήμερα ακούγονται και γράφονται πολλά, έχουμε αποφασίσει να ακυρώσουμε την παράσταση στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι γεγονός όμως ότι το συγκεκριμένο γεγονός σχετίζεται με την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου στην Κύπρο και μια τέτοια επιφανειακή, ευτελής προσέγγιση του θέματος εξυπηρετεί μόνο πολιτικά παιχνίδια. Για οποιονδήποτε όμως αμφισβητεί την ευαισθησία μου, την προσήλωση και την αφοσίωσή μου στα εθνικά θέματα, είτε Ελλάδας, είτε Κύπρου, ας σκεφτεί λίγο από πού κατάγομαι και από πού έρχομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top