Η Scarlet Johansson ΟΛΟΓΥΜΝΗ στο μπάνιο της!

Κάντε κλικ και δείτε τις «καυτές» φώτο που διέρρευσαν

Η Scarlet Johansson ΟΛΟΓΥΜΝΗ στο μπάνιο της!
Μετά τις ολόγυμνες φωτογραφίες της Blake Lively, της Vanessa Hudgens , της Jessica Alba και άλλων διασημοτήτων, ήρθε και η σειρά της… Scarlett Johansson!

H 27χρονη ηθοποιός, φαίνεται πως έπεσε θύμα του γνωστού hacker, ο οποίος παλαιότερα είχε υποκλέψει προσωπικές και άκρως ιδιωτικές φωτογραφίες άλλων επωνύμων, με αποτέλεσμα να τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο και να γίνει… πανικός!

Φαίνεται πως η Scarlet όταν πόζαρε στο φακό του one i-phone της, δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο κάποια στιγμή αυτές οι φωτογραφίες να δουν το φως της δημοσιότητας.

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε η διάσημη ηθοποιός; Πάντως όπως και να΄χει ήταν προετοιμασμένη για το σοκ, μιας και από το Μάρτιο είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως το όνομα της φιγουράρει μαζί με άλλους 50 celebrities στη λίστα με τους celebrities-θύματα hacker.

Φυσικά, υπάρχουν και οι κακόβουλοι που μιλάνε για εσκεμμένη ενέργεια της ηθοποιού, ώστε να στρέψει πάνω της τα βλέμματα.

Η ίδια πάντως όπως δημοσιεύεται στα ξένα tabloids, σκοπεύει να κινηθεί νομικά και έχει ήδη απευθυνθεί στο FBI, το οποίο κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Η Scarlet δεν ξέρουμε αν χάρηκε από τη διαρροή, χάρηκε σίγουρα όμως σχεδόν ΟΛΟΣ ο ανδρικός πληθυσμός του πλανήτη!...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top