Πρώην βοηθός της Lady Gaga «την καίει», και λέει πως την ανάγκαζε να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι

Την μήνυσε επειδή την ήθελε μαζί της, 24 ώρες το 24ωρο!

Πρώην βοηθός της Lady Gaga «την καίει», και λέει πως την ανάγκαζε να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι

Το ακούσαμε ΚΑΙ αυτό! Η πρώην βοηθός της Lady Gaga, κατηγορεί την 26χρονη τραγουδίστρια, πως την ανάγκαζε να είναι μαζί της 24 ώρες το 24ωρο και να ��οιράζονται το ίδιο κρεβάτι!

130201b-lady-gaga.jpg
Η Jennifer O’ Neill, κατέθεσε μήνυση εναντίον της εκκεντρικής star, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια της περιοδείας «The Monster Ball» το 2010, η Lady Gaga της είχε κάνει τη ζωή ΚΟΛΑΣΗ:

«Ήμουν δίπλα της, 24 ώρες τη μέρα, εφτά ημέρες την εβδομάδα» λέει η O’ Neill.

gaga assistant 01feb13 08.jpg
Και συμπληρώνει: «Με ανάγκαζε να κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι μαζί της, επειδή δεν μπορούσε μόνη της!»

Στη συνέχεια, περιγράφει τις στιγμές της με τη Lady Gaga:

«Ήμουν η μόνη στην περιοδεία, που δεν είχα το δικό μου δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Δεν με ρώτησε καν! Δεν είχα ιδιωτικότητα, καμία ευκαιρία να μιλήσω στην οικογένεια ή στους φίλους μου, καμία ευκαιρία να κάνω sex! Δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν τίποτα!»

tumblr_inline_mhkb3k54Bu1qz4rgp.jpg
Και δεν είναι μόνο αυτά. Στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Lady Gaga, της ζητά 286.000 ευρώ περίπου, τα οποία ισχυρίζεται πως της χρωστά για τις υπηρεσίες που της προσέφερε, υπολογιζόμενες σε περίπου 7.000 εργατοώρες.

Τέλος, αναφέρει πως στα καθημερινά της καθήκοντα ήταν να σιγουρεύεται πως η 26χρονη star είχε πάρει τα φάρμακα της (χωρίς να αναφέρει τι φάρμακα), ενώ μιλά και για τα βράδια που την ξύπναγε έτσι ξαφνικά, ώστε να αλλάξει το DVD που έπαιζε εκείνη τη στιγμή!

Τι λέει η Lady Gaga για όλ΄αυτά; Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, έγραψε:

«Η πρώην βοηθός μου, στην πραγματικότητα είναι η καλύτερη φίλη από τη Νέα Υόρκη, από τότε που ήμουν 19 ετών. Δύσκολο πράγμα», καταλήγει.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top